Neděle 7. července 2024, svátek má Bohuslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Týnuš Třešničková je s přítelem na ostrově Kos. | foto: Instagram Týnuš Třešničkové

Týnuš Třešničková se rozešla s italským přítelem. Může za to prý vzdálenost, dál už to nešlo zvládat

Jejich vztah vypadal pohádkově. Výlety do zahraničí, romantické večeře, ale i nespočet vtipných momentů. Jenže tomu je konec, influencerka Týnuš Třešničková a její přítel, Ital Davide Nebbia, se rozešli. Na vině je vzdálenost a nutnost vést vztah na dálku.
  0:01

Vtipná videa v angličtině, učení se italštiny, život mezi Prahou a italskou Veronou a život s italským přítelem. To vše poslední roky sdílela na svých sociálních sítích populární influencerka Týnuš Třešničková. Jenže teď je tomu konec, s Davidem Nebbiou se rozešli.

„Máme důležité novinky, které bychom s vámi chtěli sdílet. Po pečlivém zvážení a po určité době zpracování tohoto těžkého rozhodnutí jsme se rozhodli ukončit náš vztah. Udržování vztahu na dálku se ukázalo jako náročnější, než jsme předpokládali, a věříme, že jít každý svou cestou je v tuto chvíli pro nás oba nejlepší rozhodnutí. Ačkoliv již nejsme spolu jako pár, zůstáváme velmi dobrými přáteli a rozcházíme se v dobrém. Stále si navzájem hluboce vážíme a přejeme si jen to nejlepší do budoucna. Nebylo to pro nás snadné rozhodnutí, ale věříme, že je správné, jak se posouváme vpřed. Oceňujeme veškerou podporu a lásku, kterou jste nám prokázali během naší společné cesty,“ napsali v prohlášení, které ve společném příspěvku zveřejnili na Instagramu.

Podporu známé influencerce v komentářích vyjádřila řada celebrit a influencerů. „Držte se oba!“ napsala například Petra LovelyHair. „Vše bude dobré,“ dodala Eva Decastelo.

O tom, že je v osobním životě Třešničkové něco v nepořádku, spekulovali její sledující již delší dobu. Ti pozorní si totiž všimli, že z Instagramu Třešničkové zmizela část příspěvků právě s jejím partnerem Davidem Nebbiou. Veřejně vztah s ním Třešničková na svých sítích odhalila v roce 2022.

Za dobu vztahu čelili kritice některých lidí, i kvůli tomu, že je mezi nimi větší věkový rozdíl. Právě na základě toho považovali někteří lidé Třešničkovou za zlatokopku. Vloni na podzim jejímu partnerovi došla trpělivost a rozhodl se pomluvy řešit. „Týnuš je nezávislá a pracuje tvrdě, aby si mohla dovolit svůj životní styl. Jsme spolu šťastní už dva roky a nikdy mě nevyužila pro peníze. Často přispívá na naše výlety, a když jsme v Praze, bydlíme v její krásné nemovitosti,“ napsal tehdy Nebbia ve vyjádření.

V září 2018 se Třešničková stala jednou z postižených během nebezpečné ohnivé show v populární istanbulské restauraci Nusr-et. Její popáleniny byly vážné, zasáhly pětatřicet procent jejího těla, výrazně zejména na obličeji, krku a rukou. V Turecku následně podstupovala i léčbu, kterou měl financovat majitel restaurace, kde došlo k nehodě.

Toho času tvořila Třešničková pár s podnikatelem Viktorem Hájíčkem, i toho plameny zasáhly, ovšem ve výrazně menší míře. V době léčby známé influencerky ještě tvořili pár, když se po dlouhých měsících v roce 2019 vrátila do Česka, rozešli se.