Pondělí 1. července 2024, svátek má Jaroslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Dělá soutěž o sex | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

Češka dělá na platformě X soutěž o sex s ní. Lidé ji označují za zoufalou žebračku

Což takhle užít si se slečnou z erotické branže? Prodej pornografických fotek a videí je v poslední době na vzestupu. Jedna taková tvůrkyně, která se živí svým tělem, nyní nabízí sex zdarma s ní. Uspořádala soutěž pro tři výherce. Zadarmo však ani kuře nehrabe, a ani hrátky s ní nejsou bezplatné.
  17:26

Vyčnívat v dnešní době v erotické branži začíná být čím dál těžší. Své nahé fotky a videa prodává kde kdo, a tak je stále důležitější zaujmout fanoušky něčím novým či nevšedním. Jedna taková slečna se rozhodla, že nebude prodávat své tělo jen online. Nabízí ho několika svým fanouškům, a jak sama tvrdí, zcela zdarma. Je v tom ale háček, zdarma to nakonec tak úplně není. Pro získání více sledujících se rozhodla uspořádat velmi nevšední soutěž. Kdo se do ní chce zapojit, musí si připlatit.

„Ahojky, inspirovala jsem se od známé. Kdo by se chtěl připojit do soutěže o sex zdarma?“ píše slečna na svém X profilu, vystupující pod přezdívkou ZuzuDee. Nejedná se o klasickou OnlyFans tvůrkyni, na často nazývanou platformu pro dospělé odkaz nikde neuvádí. Jde na to jinak. Své nahé fotky a videa prodává skrze konverzaci na platformě. Jednoduše ji tak stačí napsat a ona za předem stanovenou a zaslanou částku má poslat slíbený obsah. „Sexchat za čtyři sta, webka za sedm set. Kdo by měl zájem, napište mi zlatíčka,“ píše v jednom příspěvku.

Ačkoliv tvrdí, že sex nabízí zdarma, není tomu úplně tak. Kdokoliv, kdo se chce zapojit do soutěže, si u ní musí něco koupit. „Jsem z Prahy. Připojit se můžeš tím, že si u mě koupíš sexchat nebo webku za pět set korun,“ pokračuje. Počet lidí, kteří se mohou do soutěže přihlásit, je však omezený. „Přihlásit se do soutěže muže jen deset lidí a výherci budou tři. Těším se na vás. Pište zlatíčka,“ vysvětluje.

Lidé si z ní v komentářích pod příspěvkem spíše utahují. Někteří ji označují za zoufalou žebračku. „A nebylo by lepší, kdyby sis to s někým dala za dvacet až třicet tisíc? Alespoň by si nemusela takhle žebrat. Kde je úroveň?“ utahuje si z ní pod příspěvkem jeden z lidí na X. „Ty vole, to je zoufalost,“ komentuje další.