Neděle 7. července 2024, svátek má Bohuslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Taras Tary Povoroznyk, kotroverzní český youtuber a influencer. | foto: tary.cz

Tary opět pobouřil lidi, když se hádal s hlídačem obchoďáku. Tohle je ikona našich dětí, diví se rodiče

Taras „Tary“ Povoroznyk se stal už po několikáté terčem kritiky, tentokrát za to, že se hádal s hlídačem obchodního domu. Tomu totiž vadilo, že Povoroznyk skáče před obchoďákem parkour. Povoroznyk ho ale nakonec neposlechl a po arogantním rozhovoru pokračoval. Lidé a také rodiče už ho ale mají dost. Podle nich se chová otřesně a je špatným vzorem pro děti.
  8:22

Kontroverzní youtuber Taras „Tary“ Povoroznyk opět pobouřil spoustu lidí. Na sociální sítě totiž přidal video, ve kterém se hádá se členem ochranky obchodního domu. Povoroznyk před obchoďákem skákal parkour a natáčel video, jenomže hlídačovi se to nelíbilo. Youtuberovi se to snažil v klidu vysvětlit, ale ten si z jeho argumentů nic nedělal.

Povoroznyk se nejspíš nedopustil ničeho špatného a nijak neporušil svým skákáním zákon. Lidem jde ale spíše o to, jakým stylem se s hlídačem dohadoval. „My si tady natočíme ještě jeden záběr. Ne? Tak dobrý, tak si zavolejte policajty. Vy jste nám řekl, že máme jít pryč a my jsme neposlechli. Můžou přijet policajti a můžeme si to s nimi pak vyřídit. Tak jste to vyřídil a můžete zase jít. Tak budete hrát v našem videu taky,“ řekl Povoroznyk a rozeběhl se pryč.

Youtuber byl nejspíš v právu, protože nic neničil a ani nikoho neohrožoval, lidem i tak přišlo jeho chování naprosto nemístné. „Zase dokázal, že se umí chovat jen jako idiot. Jsi dospělý, tak se chovej jako dospělý. Kolik ti je, že ze sebe děláš k*eténa? Schovej kameru, ať tě pán propleskne,“ reagují na Povoroznykovo chování lidé na sociálních sítích. Ozvalo se dokonce několik lidí, kteří uráželi Povoroznyka za jeho ukrajinský původ a ve spojitosti s tím mu psali opravdu nemístné komentáře.

Youtubera sice sleduje převážně dětské publikum, ale na Povoroznykovo drzé chování reagovali také rodiče, kterým se nelíbí, že kontroverzního youtubera sledují jejich děti. „Tary je rozmazlené a namyšlené dítě, které si myslí, že si může dělat co chce. Bohužel, takto vychovává i své dítě. Je to smutné, i můj sedmiletý syn, který ho měl rád, sám od sebe zjistil, že je to primitivní opice, co se neumí vyjadřovat. Tak tohle je ikona našich dětí? Krásný příklad našim dětem, které vás sledují,“ zlobí se na Povoroznyka rodiče. Někteří se už dřív nechali slyšet, že kvůli nevhodnému obsahu, který youtuber přidává na sociální sítě, museli svým dětem zakázat Povoroznyka sledovat.