Středa 3. července 2024, svátek má Radomír
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tadeáš „Mawar“ Růžička se opět vyjádřil k aktuálnímu dění | foto: instagram.com

Mawar prohrál zápas a lidé se mu vysmívají. Zasloužil sis to, Siváka nemůžeš porazit, vzkazují mu lidé

Tadeáš Růžička se postavil amatérskému Zápasníkovi Josefovi Škopovi, který ho k ničemu nepustil a porazil ho. Růžička se kvůli tomu stal terčem urážek a lidé mu píšou, že jsou rádi, že ho někdo konečně zbil. Mnoho lidí se také nechalo slyšet, že s Takovým výkonem Růžička nikdy nemůže obstát v tolik vytouženém zápasu s nebezpečným Václavem Sivákem.
  11:04

Zápasník Tadeáš „Mawar“ Růžička se objevil v organizaci Valhalla fighting, kde zápasníci boxují bez rukavic. Růžička i jeho soupeř ale měli MMA rukavice. Kontroverzní zápasník nakonec svou premiéru v nové organizaci nezvládl a prohrál. Lidé se mu ale vysmívají a uráží ho, protože stále nezapomněli na několik Růžičkových excesů z minulosti.

Růžičkovi se postavil amatérský zápasník Josef Škop, který svého soupeře v ringu převálcoval. Ačkoliv spousta lidí Růžičku považuje za jednoho z nejlepších zápasníků v postoji v Česku, tentokrát v zápasu neobstál. Škop, byl na svého soupeře očividně opravdu nažhavený a Růžičkovi dokonce zasadil několik úderů po ukončení prvního kola. Růžička nakonec prohrál a jak se ukázalo, spousta lidí má z jeho prohry nesmírnou radost.

Na instagramovém profilu organizace se totiž objevilo hned několik příspěvků, kde Růžička dostává od Škopa výprask a lidé se okamžitě pustili do kritického komentování. „Mawar si tohle zasloužil. Mawar už je troska. Tady máte toho svého Mawara, haha. Konec Mawara se blíží. Konečně ho někdo posadil. Potřeboval dostat přes držku“ reagují na Růžičkovu prohru lidé na Instagramu. Opravdu hodně lidí totiž Růžičku nemá rado proto, že se pere také mimo zápasnický ring a v opilosti agresivně napadá a straší lidi. V důsledku toho málem skončil ve vězení, což lidé neustále připomínají.

To, že Růžička prohrál s amatérským zápasníkem, ale lidi zarazilo ještě z jednoho důvodu. Růžička chce totiž zápasit s profesionálním kickboxerem Václavem Sivákem, ze kterého má většina zápasníků doslova hrůzu. „Prohrál si s amatérem a chtěl by si zápas se Sivákem? Co by chtěl s tím Sivákem dělat? Po takovém výkonu snad ani nemůže seriózně přemýšlet nad zápasem se Sivákem. Vždyť by ho tam zabil,“ píšou lidé na Instagramu.

Růžička si ale očividně uvědomuje, že mohl předvést lepší výkon a to naznačil také ve svém příspěvku na Instagramu. „Prohrál jsem, to už všichni víte. Nedostal jsem vůbec šanci boxovat. Mrzí mě to. Za měsíc si to dáme znovu mezi provazy a radši chcípnu, než abych zažil to, co jsem zažil včera,“ reagoval na vlastní výkon Růžička na Instagramu, kde mu neustále mizí sledující. Před tím, než se objevilo video, ve kterém bil muže v bezvědomí na ulici, ho sledovalo zhruba 110 tisíc lidí. Nyní ho už ale sleduje o 12 tisíc lidí méně.