Sobota 6. července 2024, Den upálení mistra Jana Husa
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Stanka z Růže pro nevěstu už s Radkem pár netvoří. Údajně má randit se slovenským politikem Györgym Gyimesim | foto: Profimedia.cz

Je to má spřízněná duše, básní o Stance z Růže slovenský politik. Ke vztahu se vyjádřil i Radko, kterému dala košem

S Radkem to Stance nevyšlo, ale lásku našla. Slovenský politik György Gyimesi teď poprvé promluvil o jejich vztahu. Popsal, jak se seznámili a co ho na Stance okouzlilo. Prý v ní našel spřízněnou duši. Co na to Radko, kterému dala Stanka krátce po natáčení košem?
  11:48

S Radkem to nevyšlo, ale Stanka Lučková svou lásku i tak našla. Její vyvolený si ji sic nevybral na ceremoniálu růží, vypadá to ale, že jí dokázal dát to, co Radko Urbanyak nikoliv, skutečnou lásku.

Slovenský politik György Gyimesi, Stanky vyvolený, teď poprvé oficiálně promluvil o svém vztahu se Stankou, známou ze šou Ruža pre nevestu, pro portál Plus 7 dní. Popsal, jak se seznámili a jestli na něj Stanka zapůsobila už v televizi.

Po skončení druhé série Ruža pre nevestu se ukázalo, že vztah mezi Stankou a Radkem nevyšel. Kráska z Košic však začala být rychle spojována s politikem Györgym Gyimesim. Na jejich randění poukazovalo několik náznaků a slova nejmenovaných zdrojů.

Vítězka šou Ruža pre nevestu to nepřímo potvrdila několik dní po skončení pořadu, ale nyní o jejich vztahu oficiálně promluvil sám Gyimesi. Na portálu Plus 7 dní vyjádřil své city krásnými slovy, která by chtěla slyšet každá žena.

„Pravda je, že ve Stance jsem našel spřízněnou duši, moje druhé já, člověka, se kterým chci trávit čas a s kterým mě baví svět. Šťastné páry to tak mají,“ uvedl Gyimesi. Zapůsobila na něj už během reality show, která pobláznila nejen Slovensko, ale i Česko?

„Přiznám se, že televizi nesleduji, a tak jsem ani nesledoval pořad Ruža pre nevestu. Se Stankou mě na mou žádost seznámila má sestřenice,“ prozradil.

„Musím říct, že jsem v ní našel mimořádně citlivého, sebevědomého člověka, který pevně stojí za svými hodnotami a kterého velmi trápí nespravedlnost. A to není běžné pro osoby, které nepřející rádi označují jako ‚sochy‘. Proto jsem se rozhodl říct, jak to skutečně je,“ dodal.

Jak se ale k nové známosti 31leté krásky vyjádřil Radko Urbanyak, který dostal košem téměř hned po skončení natáčení? „Protože už téměř 15 let žiji v zahraničí, pana Gyimesiho neznám. Stance upřímně přeji jen to nejlepší, aby byla v životě šťastná a spokojená,“ vzkazuje své bývalé přítelkyni fešák z Banské Bystrice, píše Pluska.