Neděle 7. července 2024, svátek má Bohuslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Shopaholic Adel | foto: Profimedia.cz

Bizarní influencerka se vrací. Shopaholic Adel má nové profily na sítích a lidé se obávají, že zabila svého psa

Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel se opět objevila na sítích. Tvrdí, že si musí do srpna najít práci a momentálně bydlí v Ústeckém kraji. Podle lidí je Adel nemocná a měla se začít léčit. Adel tvrdí, že sociální sítě nejsou tak špatné a lidem děkuje za to, že ji i nadále podporují. Většina lidí ji ale uráží ve velkém.
  12:59

Bizarní influencerka Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel ještě nedávno tvrdila, že nadobro odchází ze sociálních sítích. Už tehdy jí ale lidé nevěřili a nyní Adel oznámila, že se vrací. Založila si nový profil na Instagramu i na TikToku a začíná zase od začátku. Podle lidí je ale Adel psychicky labilní a měla by vyhledat odbornou pomoc.

„Tak jsem se vrátila, ale zatím jenom na TikTok, ale všechno postupně půjde,“ napsala Adel na svém Facebooku. Tím rozhořčila spoustu lidí, kteří se nechali slyšet, že to celou dobu tušili. Adel ale později přidala další příspěvek. „Mám nový instagramový profil, všichni ho sledujte, prosím, děkuji. Mám vás ráda, děkuji, že jste mi pořád věrní, co se týče sociálních sítí a pořád mě sledujete, vážím si toho. Pro vás ty sociální sítě dělám,“ vzkázala Adel svým fanouškům.

Spolu s druhým příspěvkem také Adel prozradila, kde momentálně bydlí. Jedná se o město Mikulášovice v Ústeckém kraji, kde má být ubytovaná u svých známých. Lidé se jí vysmívají za to, že měla kdysi vlastní byt a dostala se až do situace, že musí bydlet u svých kamarádů. Co ale lidi naštvalo nejvíc, je tvrzení Adel, že už opravdu na sociálních sítích působit nebude. Jak se ale ukázalo, opak je pravdou a Adel se nyní snaží opět získat co možná největší počet nových sledujících.

„Adélo, jsi fakt nemocná. Děláš to pro nás? Zase jen lžeš, k*rva. Děláš to pro sebe, protože si zjistila, že musíš vstávat do práce a není to p*del. Měla by ses jít léčit k někomu, kdo ti opravdu pomůže. Jsi fakt v zoufalé situaci. Měli by ji zbavit svéprávnosti, tohle už není normální. Kdo si myslí, že je mentálně v pořádku, by se měl taky nechat léčit. Adéla je prostě blázen a pokud se sebou něco neudělá, skončí hodně špatně,“ reagují na návrat Adel lidé na sociálních sítích.

Všechny také zajímá, kam se poděl její pes Rico. Spousta lidí má totiž obavu, že ho influencerka zabila buď úmyslně, nebo z nedbalosti. Adel o něm sice pořád mluví a na Instagram přidala jejich společnou fotku, ale nikdo ho neviděl ani v živém vysílání a ani v žádném videu. Lidé se hlasitě dovolávají toho, aby jí psa odebrali a někteří jí dokonce nabízejí desítky tisíc korun za to, že jim psa dá, aby mu nový majitel mohl zajistit lepší život. Adel se ale nejspíš svého psa, pokud ho opravdu ještě má, nikdy nevzdá. Nechala se navíc slyšet, že potřebuje do srpna najít práci a spolu s ní chce také zvládat sociální sítě. Většina lidí ale zastává názor, že Adel pracovat zkrátka nikdy nebude.

Témata: Shopaholic adel