Pondělí 1. července 2024, svátek má Jaroslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Zápasník Samir vyzval na zápas deset lidí z Anime Coffee. Pokud prohraje, musí se obléct jako kočkokluk | foto: instagram.com

Zápasník Samir vyzval na zápas deset lidí z Anime Coffee. Pokud prohraje, musí se obléct jako kočkokluk

Zápasník Samir Margina vyzval na zápas deset lidí z baru Anime Coffee, který mu už dlouho leží v žaludku. Pokud prý vyhraje, tak majitelka baru Gabriela Žaludová alias Playstation Princess svůj podnik zavře. Lidé z baru souhlasili, ale pokud prý Margina prohraje, bude si muset odpracovat padesát hodin převlečený jako kočkopes. K výzvě se připojil i rapper Icko.
  14:13

Zápasník z organizace Clash of the Stars Samir Margina, který je známý především tím, že na sociálních sítích uráží koho může, se už po několikáté navezl do lidí z baru Anime Coffee, který vlastní influencerka Playstation Princess. Vadí mu totiž, že se v něm lidé oblékají jako psi a kočky a Margina chce proto zakročit. Rozhodl se, že chce s nimi zápasit v MMA kleci a požádal rovnou o deset soupeřů.

Margina v několika rozhovorech vyjádřil svou nechuť vůči lidem z Anime Coffee, kteří se oblékají do kostýmů psů a koček. Také na tiskových konferencích se nechal unést a křičel, že by je všechny nejradši zabil. Nyní přišel s nečekanou nabídkou, která vyvolala hned několik reakcí. „Já jsem připravený, tak pojďme udělat největší show a zápas, co tu kdy byl. Anime Coffee, veřejně vás tu vyzývám na zápas já vs 10 z vás v kleci. Takže postavte tým, já jsem připravený trhat ocásky, koniny,“ napsal Margina na svém Instagramu.

Netrvalo dlouho a Marginovi se dostalo ze strany Anime Coffee odpovědi, která ho nejspíš potěšila. „My přijímáme, ale jestli prohraješ, staneš se kočkoklukem navždy a bude veřejná omluva. Bereš,“ reagovali zástupci baru Anime Coffee na Marginovu výzvu. Margina souhlasil, ale zároveň řekl, že pokud vyhraje, musí být bar zavřený a všichni lidé z něj se nechají na video pomočit. Nabídka zápasu se později objevila také na instagramovém profilu organizace Clash of the Stars, ve které by samozřejmě k nabízenému zápasu došlo. K zápasu se poté znovu vyjádřilo vedení Anime Coffee.

„Pokud tohle chcete, my jako podmínku chceme mít ve smlouvě, že bude omluvné video směrem ke kočkolidem a LGBT komunitě a Samir si odpracuje 50 hodin jako kočkokluk,“ odpověděla pravděpodobně majitelka baru Playstation Princess, vlastním jménem Gabriela Žaludová. K nabídce zápasu Marginy se později vyjádřil i rapper Icko, vlastním jménem Daniel Klement. Ten se prý chce připojit k Marginovi a na zápasu se podílet. Margina souhlasil a přišel s další nabídkou. Lidé z Anime Coffee prý mají sestavit tým 20 lidí, kterým by se postavil on spolu s Klementem. Na to už ale nikdo nereagoval. Spousta lidí ale nemá bar Anime Coffee ráda, takže je dost možné, že pokud by k zápasu opravdu došlo, většina lidí by fandila Marginovi a Klementovi.