Pondělí 1. července 2024, svátek má Jaroslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Ryan Garcia se svými šampionskými pásy | foto: instagram.com

Mladého boxera zatkli v podnapilém stavu. Podle lidí ho čeká stejný osud jako Kate Middleton

Ryan Garcia byl zatčený poté, co se opilý dopustil výtržnictví v hotelu v Beverly Hills. Lidé se o mladého boxera bojí, protože jsou přesvědčení, že se ho tajná vláda snaží odstranit. Podle lidí ho nyní určitě nahradí klon a něco podobného prý čeká také princeznu Kate Middleton. Ta totiž zmizela z očí veřejnosti a zveřejňuje upravené fotky.
  12:11

Mladý boxer Ryan Garcia je opět v problémech. Poté, co se mu podařilo v jeho posledním zápasu zvítězit, se začalo mluvit o tom, že to Garcia začíná přehánět s pitím alkoholu. Nyní ho kvůli tomu zatkla policie. V Beverly Hills se totiž opilý dopustil vandalismu a byl převezený na policejní stanici. Podle spousty lidí se ale jedná o definitivní konec Garcii, jak ho známe. Se jménem mladého boxera je totiž spojených hned několik konspiračních teorií.

Garcia, pětadvacetiletý americký boxer, který svým obrovským talentem zaujal miliony lidí po celém světě, se v poslední době potýká se spoustou problémů. Nedávno mu někdo odcizil jeho instagramový profil s více než 12 miliony sledujícími a začal šířit zprávy o jeho smrti. Garcia také přišel o přístup ke svému bankovnímu účtu. Zároveň se dlouho potýká s psychickými problémy a musel se vyrovnat se svou první porážkou v životě.

Nyní si ale zapříčinil další problém, když se opilý dopustil vandalismu. Garcia se ubytoval v hotelu v Beverly Hills, kam se vracel v sobotu kolem šesté hodiny odpoledne v podnapilém stavu. Taxikář, který ho do hotelu vezl, na něj měl poté zavolat policii. Ta dorazila na místo a mladého boxera převezla na tamní policejní stanici. Garcia byl obviněný majitelem hotelu, podle kterého prý způsobil škodu v hodnotě 15 tisíc dolarů.

Na sociálních sítích se začalo šířit video, ve kterém policie odváží Garciu pryč. Ten si poté začal stěžovat na zdravotní problémy a byl proto převezený do nemocnice. Lidé se ale obávají o boxerovu budoucnost. „Ilumináti se k němu dostali a něco mu dali. Jsem si jistý, že ho teď nahradí klon. Ryan už nebude takový jako dřív. Oni ho teď nechají zmizet, jako každého, kdo moc mluvil. Už ho dostali a už ho nepustí. Tate ho před tímhle varoval,“ reagují na zatčení Garcii lidé na sociálních sítích. Už dříve se spousta lidí domnívala, že po Garciovi jde vláda, ilumináti a mimozemšťané. Garcia, který je silně věřící, se totiž nechal slyšet, že má důkazy o existenci mimozemského života. Protože je ale na sociálních sítích velmi aktivní a přidává plno kontroverzních příspěvků, většina lidí mu nevěnovala tolik pozornosti. Na základě podobných výroků si ale někteří lidé myslí, že se někdo pokouší Garciu odstranit.

Mnoho lidí se také nechalo slyšet, že nyní určitě Garciu nahradí připravený klon, který bude dokonale vypadat jako mladý boxer. Ten prý může být brzy zavražděný. Navíc se také mluví o tom, že se nyní jistě stáhne ze sociálních sítích a lidé jeho situaci přirovnávají k princezně Kate Middleton, která se stáhla z očí veřejnosti. Také u ní se objevilo mnoho konspiračních teorií. Middleton totiž podstoupila operaci břicha a od té doby ji nikdo neviděl. Princezna z Walesu sice přidala jednu fotku, ale experti poukázali na to, že je fotka upravená. Některé konspirační teorie tvrdí, že je Middleton po smrti, protože operaci břicha nepřežila. Jiní lidé zase tvrdí, že je v kómatu a královská rodina chce tuto informaci udržet pod pokličkou. Podle některých lidí Middletontaké brzy nahradí klon, protože byla unesená ilumináty, kteří chtějí ovládnout tento svět.

Také Garcia prý brzy bude nahrazený, ale někteří lidé samozřejmě tvrdí, že je to naprostý nesmysl. Garcia spíše nezvládá obrovský tlak, který se na něj v poslední době snesl a v důsledku toho se prý často opíjí a poté je agresivní. Garciův právník Darin Chavez ale tvrdí, že Garciova matka má rakovinu a mladý boxer je z toho naprosto zničený. Se smutkem se proto vypořádal po svém, ale způsobil si tak další problém, který nyní musí řešit. Garcia se přitom radoval, když krásným způsobem ukončil svého posledního soupeře a opět se tak po tvrdé prohře vrátil zpět na vítěznou vlnu. Nedávno se také diskutovalo o tom, zda mladý boxer nebere kokain. Lidé si to mysleli kvůli tomu, jak moc se změnilo jeho chování. Někteří lidé ale nejspíš zapomněli, že Garcia trpí silnou depresí a úzkostmi a jeho nálady se v poslední době, kdy toho na něj bylo opravdu hodně, měnily ze dne na den.