Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Ryan Garcia po vyhraném zápasu | foto: instagram.com

Mladý boxer dostal roční zákaz zápasit. Podle lidí ho vláda tajně nahradila vlastním klonem

Ryan Garcia dostal roční stopku na zápasy, protože prý neprošel dopingovou kontrolou. On se na sociálních sítích zlobí a prý nikdy žádné steroidy nebral. Zvažuje, že bude zápasit v MMA u organizace UFC. Někteří lidé se ale obávají, že ho unesli ilumináti nebo tajná vláda a nahradili ho uměle vytvořeným klonem.
  13:01

Mladý boxer Ryan Garcia se po sérii několika problému dostal do dalšího. Garcia totiž neprošel dopingovou kontrolou, protože mu při vyšetření v těle objevili steroidy. Spousta lidí to naznačovala už při oficiálním vážení před Garciovým posledním zápasem, kdy boxer nesplnil stanovenou váhu. Garcia proto dostal na rok stopku na zápasy a na sociálních sítích nyní zuří.

„Jsou to falešné zprávy, nevěřte těm blbcům. Nikdy v životě jsem nebral žádné po*rané steroidy. Pokud měli tuhle informaci, tak to měli zveřejnit před tím, než se zápas uskutečnil. Proč byste někoho, kdo podvádí, nechali nastoupit do ringu? Pak vyhraji a oni to najednou zveřejní? To se mi zdá trochu podezřelé. Ve svém srdci vím, že jsem nedopoval, takže si z toho budu dál utahovat. Jsem v každém případě nevinný,“ rozčiloval se Garcia v příspěvku na platformě X. Už prý nebude dál boxovat a bude radši zpívat nebo tancovat.

Později se ale nechal slyšet, že už ho unavuje boxerský svět a hodlá prý nastoupit do největší bojové organizace na světě UFC. „Box stojí za h*vno, půjdu radši do UFC. Myslím to vážně. Dane, ozvi se mi,“ vzkázal na platformě X Garcia prezidentovi organizace UFC Danu Whiteovi. Lidé na jeho vyjádření reagují různě. Podle některých lidí je prý naprosto nesmyslné, aby Garciu z boxerského světa na rok suspendovali, protože by podle nich nikdy steroidy neužíval. Jiní lidé opět mluví o tom, že Garcia bere kokain a právě proto píše tolik přehnané příspěvky na sociálních sítích. I nadále se ale spousta lidí přiklání k teorii, že Garciu unesla vláda a ilumináti.

Opravdu hodně lidí už dlouho zastává názor, že se mladého boxera pokouší někdo odstranit a tomu prý odpovídá série problémů, které musel Garcia v poslední době čelit. Po nedávném incidentu, kdy Garciu zatkla policie za výtržnictví v podnapilém stavu, se začaly šířit ve velkém názory, že se jedná o definitivní konec Garcii, který bude nahrazený klonem. K tomu podle spousty lidí už došlo a Garcia, který vystupuje na veřejnosti, není skutečný.

„Nebylo tohle jasné už před několika měsíci? Takhle to dopadá, když jste někomu nepohodlní. Všichni jsme věděli, že to takhle dopadne a že ho nahradí jeho kopií. Teď nebude rok zápasit, aby to nebylo podezřelé a po roce oznámí, že už nebude zápasit nikdy. Zajímalo by mě, jestli je ještě vůbec naživu,“ píšou lidé na sociálních sítích.

Podle nich za to může fakt, že Garcia opakovaně tvrdil, že má důkazy o existenci mimozemšťanů a také další věci, které prý naštvaly americkou tajnou vládu. Z tohoto důvody prý mladého boxera unesli a nahradili ho uměle vytvořeným klonem. Spousta lidí se ale této teorii vysmívá a považuje ji za absolutní nesmysl. Garcia je prý natolik sledovaný, že by si ho jistě nikdo nedovolil unést, protože by se o tom svět okamžitě dozvěděl.