Středa 3. července 2024, svátek má Radomír
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

S partnerem si užívají v kostýmu Furry a natáčí se. Přátelé se od nich prý distancují

Klasické erotické fotky už zdá se, vycházejí z módy, lidé chtějí něco nevšedního. To jim přináší tvůrkyně vystupující pod přezdívkou Jadethefur. Už podle jejího pseudonymu se dá usoudit, o čem její obsah bude. Se svým partnerem tvoří erotický obsah na OnlyFans ve furry kostýmech. Kvůli tomu však prý přišli o přátele.
  18:20

Furry jsou chlupaté kostýmy představující jakási zvířata, do kterých se oblékají nadšenci této komunity a hrají si na zvířata s lidskými vlastnostmi. Často se jedná o zábavu pro děti. Vzhledem k této spojitosti je podle lidí na sociálních sítích silně kontroverzní spojovat tuto zábavu s erotikou. Žijeme však ve světě OnlyFans, kde se v mezích zákona objevuje téměř vše. Jeden takový pár zaměřuje svůj erotický obsah právě na tématiku Furry. Partnerka se obléká jako zvíře a užívá si se svým přítelem.

Přezdívaná Jadethefur už delší dobu tvořila na často nazývanou platformu pro dospělé OnlyFans. Později se k ní přidal i její partner, se kterým je už dva roky. Byl to pro něj prý zcela nový svět, kterému zpočátku moc nerozuměl. Časem si na to však zvykl a erotický obsah začal vytvářet dohromady s partnerkou. To ho však stálo téměř všechny přátelské vztahy. „Přátele už nemám vlastně žádné, poté, co to zjistili. Mysleli si, že jsem nevyspělý,“ říká její partner Dimetrius.

Ačkoliv bezpochyby není příjemné přijít o všechny přátele, nešťastný prý není. Svoji partnerku a výdělky z OnlyFans miluje. Kritika nepřicházela jen ze strany přátel, ale i od lidí na sítích. Sama tvůrkyně se svěřila, jak na ni na veřejnosti lidé štěkají a pokřikují hnusné nadávky. Ze začátku ji hejtři vadili, nyní si nad nimi už prý hlavu neláme. „Každému, kdo nás soudí, bych řekl: ,podívej se nejdřív na sebe, protože se koukáš na dva lidi, kteří jsou šťastní’,“ říká Dimetrius.

Sledujícím se snaží vysvětlil, že ho nepřitahují zvířata. Reaguje na komentáře, kdy mu lidé na sítích píšou, že si užívá se psem. Sám uznává, že zpočátku mu to skutečně přišlo zvláštní. Když si však pořádně uvědomil, že se v kostýmu nachází jeho milovaná Jade, přestal to řešit. „Je to něco jako dívat se na psa, ale začínám si na to zvykat. Určitě jsou to trapné chvíle, ale je to jako její verze, pořád je tam Jade,“ vysvětluje Dimetrius, že ho nijak nevzrušuje kostým jeho partnerky.