Pondělí 1. července 2024, svátek má Jaroslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Bizár na Euru: Dobrý den kozy ven, útok na Ronalda a z Tristana Tatea je Slovák

Česko sice vypadlo z mistrovství Evropy ve fotbale, turnaj však pokračuje dál. Zajímavé jsou nejen věci odehrávající se na hřišti, ale i mimo něj. Slováci si nevybojovali jen postup, ale i místo v srdci Tristana Tatea, který jim vášnivě a sprostě fandil. Jedna fanynka Anglie ukázala v útrobách stadionu svá prsa.
  13:03

Horší scénář nastat nemohl, Česko vypadlo z mistrovství Evropy ve fotbale. Podle fanoušků se místo nás díky chybám rozhodčího podívají dál Turci. Poslední herní den základní skupiny přinesl několik zajímavých a hlavně bizarních scén. Někteří fanoušci jsou zdá se schopni udělat téměř cokoliv, aby získali společnou fotku se svým oblíbeným fotbalistou. Nejžádanějším je opět Cristiano Ronaldo. Malý nezletilý fanoušek, který nedávno vběhl na hřiště, byl přísně potrestán. Co se však stane s mužem, který na nej skočil z tribuny?

Překvapivý výkon předvedla reprezentace Gruzie, která nyní porazila Portugalsko 2:0. Když zkroušený Ronaldo odcházel ze hřiště, stalo se něco, co mu po nečekané prohře rozhodně náladu nezlepšilo. Už téměř mizel v útrobách stadionu, když na něj z tribun seskočil jeden z přítomných fanoušků. Jaký byl jeho úmysl, není jisté. Situaci zachránil pohotový člen ochranky, který se postavil před slavného fotbalistu a nechal se strhnout padajícím fanouškem. „Ten sekuriťák byl velmi proaktivní! Zaslouží si zvýšit plat,“ komentoval video jeden z lidí na X.

Poslední zápas v základní hrací fázi mělo také Slovensko, které remizovalo s Rumunskem. Ačkoliv nezvítězili, získali si srdce známého kontroverzního influencera Tristana Tatea. Ten už dříve vyjádřil své velké sympatie ke Slovensku. Když byl například postřelen slovenský premiér Robert Fico, Tristan natočil video, ve kterém ve slovenštině vyjadřuje podporu tamnímu národu. Nyní opět ukázal, jak je jeho slovenština dobrá. „K*rva, p*ča p*jebaná, co děláš ty sprostý k*kote,“ nadává Tate ve slovenštině, když sleduje zápas proti Rumunsku.

Fanoušky v hale na nedávném zápase jistě potěšila jedna fanynka Anglie. Ta se v jeden moment rozhodla, že na schodech všem kolem ukáže svá prsa. Reakce byla očekávatelná, téměř všichni se na ni začali otáčet a hlasitě jásat. Lidem na sítích přišla vtipná reakce muže, který stál za ní. Zřejmě šlo o jejího partnera, protože když se žena připravovala vyhrnout si tričko, s vyjeveným výrazem se ji pokusil zastavit, což se mu však nepovedlo.