Středa 3. července 2024, svátek má Radomír
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Mike Oganesjan | foto: Instagram

Oganesjan tahá špínu na influencery. Odhalil soukromé hovory Kaluby, což je prý teprve začátek

Mike Oganesjan, dříve známý jako Mike je pán, je zpět. Založil si nový kanál Detektiv Mike, na kterém chce odhalovat temná zákoutí influencerského světa. Vydal už jedno téměř tři čtvrtě hodiny dlouhé video, ve kterém konfrontuje Matouše Kalubu s velmi zarážejícími nahrávkami. To je však prý teprve začátek.
  8:30

Patřil mezi nejznámější youtubery u nás. Podle mnoha lidí kontroverzní Mike Oganesjan svojí tvorbu zaměřoval převážně na podle něj nevhodné chování policie. Potýkal se však s problémy s platformou, která jeho obsah zřejmě neměla příliš v oblibě. Založil si již několik kanálů, které byly postupně zablokovány. Nyní je zpět s velkolepým návratem. Rozhodl se, že ve své nové tvorbě bude vystupovat jako detektiv. V prvním videu odhalil velmi kontroverzní telefonáty zápasníka z bojové organizace Clash of the Stars, Matouše Kaluby.

Ten v nich mluvil o vraždě svého otce. Jak se Kaluba sám redakci Antiyoutuber.cz svěřil, nahrávky jsou pravé. To, co v nich říkal, však prý nemyslel vážně. Otec ho měl v dětství šikanovat, a proto vůči němu cítil silnou zášť. V životě by ho však prý nenapadlo, ho zavraždit. Samotný Oganesjan ho z ničeho neobviňuje, pouze poukazuje na zvláštnost těchto nahrávek.

Jde mu o to, odhalit podle něj nechutné věci, které se skrývají za oponou influencerského světa. Nejvíce má zdá se v plánu zaměřit se na bojovníky z Clashe. „Jakmile pořad Detektiv Mike skončí, tak v Clashi bude o půlku zápasníků méně,“ říká Oganesjan Kalubovi ve videu. Bojovou organizaci bezpochyby nemá v lásce. Už dříve měl konflikt s hlavním moderátorem Clashe Jakubem Jírou. „Podle mě je to pořad pro debily a debilové to sledují,“ pokračuje.

To, co odhalil na Kalubu, je prý teprve jen začátek. Sám se svěřil, že má choulostivé informace na mnoho českých influencerů, které ve svém pořadu brzy zřejmě zveřejní. „Matouš chtěl, abych vás požádal, abyste tady dali lajk, sdíleli tohle video se svými známými, se svými dětmi, kteří třeba influencery sledují, aby viděli, jaký jsou influenceři doopravdy. Snažíme se udělat po třetí nejsledovanější kanál v zemi,“ zakončuje Oganesjan své video.