Středa 3. července 2024, svátek má Radomír
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Megan Thee Stallion se stala obětí falešných erotických fotek. Podle některých lidí si za to může sama

Rapperka Megan Thee Stallionse stala obětí falešných erotických fotek, které se šíří na platformě X. Trpí ale psychickými problémy a takové příspěvky jí prý ubližují. Někteří lidé jí vyjadřují podporu, ale podle jiných lidí si za to rapperka může sama. Na sociální sítě prý přidává až příliš vyzývavé fotky.
  10:02

Práce umělé inteligence se za poslední dobu výrazně zdokonalila. Spousta lidí ji ale začala využívat k tomu, aby škodila jiným lidem. Začaly vznikat falešné fotky celebrit a ve velké míře také falešné erotické příspěvky. Jednou z obětí těchto takzvaných „deepfakeů“ se stala americká rapperka Megan Thee Stallion. Té ale falešné příspěvky velmi zhoršují její psychické zdraví, které je už dlouho podlomené.

Megan Thee Stallion si totiž lidé, kteří se baví tvorbou deepfakeů, vybrali pro své výtvory a na platformě X se začaly objevovat uměle vytvořené erotické příspěvky, ve kterých byla Megan Thee Stallion. Samozřejmě to nebyla ona, tvůrci pouze do videí a fotek přidali její tvář, ale i tak se nechala spousta lidí ošálit a řešilo se, zda je v konkrétních příspěvcích opravdu ona. Ke Megan Thee Stallion se pochopitelně erotické příspěvky dostaly a rapperka byla z útočné tvorby lidí naprosto zničená. Protože platformu X deepfakey, ve kterých se objevila Megan Thee Stallion, zaplavily ve velkém, rapperka se na ně rozhodla sama reagovat.

„Je mi vážně zle z toho, kam až jsou někteří lidé schopní zajít, aby mi ublížili, když vidí, že se mi daří. Zašli jste až moc daleko! Falešní s*áči. Tohle bylo naposledy, kdy jste něco takového udělali, to myslím vážně,“ rozčílila se Megan Thee Stallion v příspěvku na platformě X. Rapperka totiž už dlouho trpí psychickými problémy a fakt, že lidé neustále přidávají falešné erotické příspěvky, ve kterých figuruje její tvář, ji pochopitelně velmi ublížil. To, že je Megan Thee Stallion z celé situace naprosto zoufalá, dokázalo také její vystoupení na jednom koncertě. Megan Thee Stallion se totiž před fanoušky rozbrečela, když zpívala písničku, ve které mluví o svých psychických problémech.

„Je mi líto, že jsou lidé tak strašně divní. Chci, abys věděla, že za tebou všichni stojíme, ať se děje, co se děje. Prosím, zažaluj je. Už máme dost toho, jak zneužívají tvé jméno. Když jsem na to narazila, okamžitě jsem to začala nahlašovat. Musíš se přes tyhle lidi přenést,“ podporují Megan Thee Stallion lidé v komentářích na platformě X. Někteří lidé ale Megan Thee Stallion píšou, že si za to může sama. Protože prý na sociální sítě neustále přidává vyzývavé fotky, je prý jasné, že vnukne lidem do hlavy nápad, vytvořit její falešné erotické fotky. Kdyby prý ve svých textech nezmiňovala sexualitu, někteří lidé by ji klidně litovali, ale spousta lidí pro ni zkrátka nemá pochopení.