Sobota 6. července 2024, Den upálení mistra Jana Husa
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

OnlyFans tvůrkyně Megan O’brien | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

OnlyFans tvůrkyně s poruchou růstu tvrdí, že se zapsala do knihy rekordů za to, že do sebe strčila největší dildo

Sto dvacet centimetrů vysoká OnlyFans tvůrkyně se svěřila, že se zapsala do světové knihy rekordů poté, co do sebe měla strčit největší dildo na světě. Tvrdí také, že má dvě vagíny, v jedné je stále panna. První používá k práci, druhou si šetří pro svého manžela.
  18:00

Na OnlyFans se dnes dá najít téměř cokoliv. Velmi populární se tam stala sto dvacet centimetrů vysoká Megan O’brien z New Yorku. Ta se proslavila hlavně díky svému hendikepu a velmi zvláštním výrokům. Tvrdí například, že má dvě vagíny. Jednu prý používá k práci, zatímco v druhé je stále panna. Na sociálních sítích vyvolává různé reakce. Někteří ji kvůli její poruše růstu přirovnávají k dítěti, zatímco jiní ji lichotí a zvou na rande.

O’brien tvrdí, že se zapsala do světové knihy rekordů. „Dostala jsem se do Guinnessovy knihy rekordů za to, že jsem zvládla to největší a netlustější dildo. Určitě to byla jen jednorázová akce,“ říká O’brien ve videu. Mnoho lidí na sítích jí to však nevěří. Vzhledem k její výšce to podle nich jednoduše není možné. „Ne, úplná blbost. Kdyby si do sebe tohle strčila, tak umře,“ komentuje vyjádření O’brien jeden z lidí na Instagramu.

To však není jediné její zvláštní tvrzení. V nedávném podcastu promluvila o svém sexuálním životě. Za celý svůj život měla prý patnáct sexuálních partnerů, tvrdí ale, že je stále panna. Má totiž prý dvě vagíny. „Moje pravá strana je pro to, až se vdám. Ta pravá je panna, ta levá zvládla už patnáct mužů,“ řekla v podcastu.

Ačkoliv na OnlyFans působí jen pár měsíců, rychle se dostala mezi ty nejúspěšnější tvůrkyně. Momentálně má přes pětačtyřicet tisíc platících odběratelů, což jí s měsíční cenou za odběr sedm dolarů vydělá v přepočtu zhruba přes sedm milionů korun každý měsíc.

Dříve se živila jako barmanka a že by někdy v budoucnu měla dělat OnlyFans, ji ani nenapadlo. Když však prý zveřejnila své první video na TikTok, v komentářích se začalo objevovat nespočet lidí, co se ptalo, jestli tvoří na často nazývanou stránku pro dospělé. Řekla si tak, že to zkusí. „Takže když se mě lidé začali ptát: ‚máš OnlyFans? Kde se mohu přihlásit k odběru?‘, tak jsem si řekla: ,dobře, mohla bych to zkusit’,“ vysvětluje.