Čtvrtek 27. června 2024, svátek má Ladislav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Kalubu nařkli z vraždy svého otce pro dědictví. Údajně mělo jít o 250 milionů korun, nyní se redakci k celé věci vyjádřil

Známý youtuber Mike „MikeJePan“ Oganesjan zveřejnil zvukový záznam, ve kterém Matouš Kaluba mluví o dědictví po svém zesnulém otci. Údajně se jedná o čtvrt miliardy korun. Otec zemřel přirozenou smrtí, dědictví zatím nikdo nemá, řekl zápasník z Clash of the Stars pro redakci Antiyoutuber.cz.
  8:34

Údajné čtvrtmiliardové dědictví Matouše Kaluby nyní na sítích vyvolalo velké spekulace. Youtuber Mike „MikeJePan“ Oganesjan na svém kanálu zveřejnil zvukové záznamy, ve kterých zápasník z bojové organizace Clash of the Stars Kaluba údajně mluví o vraždě svého otce za účelem získání dědictví. Někteří lidé na sítích tvrdí, že se jedná o zkonstruovanou a vymyšlenou kauzu. Samotný Kaluba se k celé věci vyjádřil pro redakci Antiyoutuber.cz. Jakékoliv spekulace o tom, že by měl uvažovat o vraždě svého otce, vyvrací. Tvrdí, že jeho otec zemřel přirozenou smrtí.

„Musela by se udělat otočka. Tlusťocha bychom za***. No jako reálně čtvrt miliardy jako prokažte mi to. Tu vr**** musej prokázat. Podělili bychom se padesát, padesát,“ zní v nahrávce, kterou Oganesjan zveřejnil na svém YouTube. Ve videu se následně objevil i samotný Kaluba, kterého měl youtuber vylákat na rozhovor pod falešnou záminkou. „Vydírat se nenechám. Já vím, o co ti jde. Tobě jde totiž o ty prachy a chceš nás podvést,“ říká Kaluba ve videu.

Kaluba se redakci svěřil, že zvukové nahrávky jsou pravé a že v nich skutečně mluví on. Tvrdí však, že to, co říkal, nemyslel vážně. Úmrtí jeho otce nemá údajně co do činění s žádným cizím zaviněním. Otec měl zemřít přirozenou smrtí. „Otec zemřel na glykemický šok. Cizí zavinění bylo rozhodně vyloučeno,“ říká Kaluba. Co se tedy stalo s dědictvím? Podle Kaluby stále probíhá řízení. Navíc se prý nemá jednat ani o čtvrt miliardy korun, ale o zhruba sto dvacet milionů korun.

@kalubamatous

nutno podotknout, že dědictví, nedosahuje ani poloviny zmíněných 250 mio...

♬ původní zvuk - Matouš Kaluba

Reakce lidí na sítích na zveřejněné zvukové nahrávky jsou smíšené. „Totální s*ačka. Věc, co se dávno neřeší. Jen vytahuješ staré p*čoviny, aby jsi byl zajímavý,“ píše jeden z lidí pod video youtubera. „Věřím Majkovi, protože to je jeden z těch lepších právníků. Tolikrát byl u soudu a dostal se z toho. Mike je frajer,“ komentuje další.