Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Datel zveřejnil video, ve kterém předává synovi pohár. Jsi dobrý táta, píšou mu i lidé, kteří jim opovrhovali

Kontroverzní youtuber Marek „Datel“ Valášek na Instagramu zveřejnil video, kterým si získal srdce spousty lidí. Ve videu předával svůj vyhraný pohár synovi Kyliánovi. Lidé jsou z videa a Valáškova chování nadšení. Ozvalo se dokonce i několik Valáškových hejtrů, kteří se nechali slyšet, že má Kylián na Valáška opravdu dobrý vliv.
  14:00

Youtuber Marek „Datel“ Valášek byl v poslední době kritizovaný kvůli téměř každému příspěvku, který přidal na sociální sítě. Také ve chvíli, kdy se mu narodil syn Kylián, si Valášek mohl pod svými příspěvky přečíst spoustu negativních komentářů. Nyní ale kontroverzní youtuber přidal video se svým synem a tím si získal srdce spousty lidí včetně hejtrů.

Valášek totiž nedávno zápasil na posledním galavečeru organizace Clash of the Stars, kde vyhrál svůj další zápas v MMA. Po zápase obdržel pohár, který se rozhodl přivést domů svému synovi Kyliánovi. „Čau, Kyliánku. Koukej, co jsem pro tebe vyhrál. Co to je? Jo, pohár. Takovou máš radost? To přivezl táta pro tebe! Tak já ti ho dám,“ řekl Valášek ve videu, ve kterém si hrál se svým několikaměsíčním synem, který se spokojeně usmíval.

Video, které Valášek přidal na svůj Instagram, posbíralo za půl dne přes 20 tisíc lajků a zároveň má přes půl milionu zhlédnutí. Lidé jsou z videa naprosto unesení. „Jsi nejlepší táta, jaký může být. Až vyroste, bude po tobě. Nádherné video. Marku, jsi skvělý táta. Tohle vážně cením. Je to vážně roztomilé, oba jste roztomilí. Kyliánek bude mít určitě nádherné dětství,“ reagují na video lidé na Instagramu. Tentokrát se pod videem v podstatě neobjevil skoro žádný negativní komentář ani ze strany lidí, kteří valáška nemůžou vystát.

Zbláznil se novopečený otec Datel úplně? Obličej si potřel krémem, posypal moukou a z okna vyhodil televizi - AntiYoutuber.cz

Ozvalo se naopak hned několik lidí, kteří neskrývali, že Valáška nemají ani trochu v lásce. I ti se ale přidali k obrovské vlně pochvalných komentářů, kterých se pod Valáškovým videem objevilo opravdu hodně. „Moc tě nemusím, ale od doby, co máš Kyliánka, tak jsi se zlepšil. Před chvílí si lidé mysleli, že budeš hrozný táta. Dokazuješ pravý opak! Marku, moc jsem tě neměl rád, ale začínám si uvědomovat, že tak špatný člověk nejsi. Sice tě nemám rád, ale od doby, co máš dítě, tak si se změnil k lepšímu,“ chválí Valáška lidé na Instagramu.

Spousta lidí také Valáškovi psala, že věří tomu, že i přes různé kontroverze bude skvělý táta a ať si svou nynější dobrou reputaci nepokazí žádným průšvihem. V minulosti si přitom z Valáškova syna lidé neustále utahovali. Valášek totiž v insolvenci dlužil hodně peněz a lidé proto jeho synovi dávali různé nemístné přezdívky a litovali ho. Valášek ale všem dokázal, že svého syna opravdu miluje a že má na něj, podle spousty lidí určitě, skutečně dobrý vliv.