Středa 3. července 2024, svátek má Radomír
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Kluk s kamením nás provedl Karlovarským filmovým festivalem. Je tam jako doma, bydlí v autě

Influencer Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením provedl redakci Antiyoutuber.cz Mezinárodním filmovým festivalem v Karlových Varech. Popisoval zážitky z lovení celebrit a promluvil o tom, kde je ubytovaný. Podařilo se mu dokonce získat fotku s hlavní hvězdou festivalu, s hercem Vigem Mortensenem.
  17:18

Osmapadesátý ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech dva zástupci redakce Antiyoutuber.cz. Pro oba to byla na západě Čech premiéra. Protože ale vůbec nevěděli, jak to na festivalu funguje, rozhodli se spojit s influencerem Ondřejem Untermüllerem alias Klukem s kamením. Ten je totiž pověstný tím, že s oblibou loví celebrity a fotí se s nimi. Untermüller si proto naše dva redaktory vzal pod svá křídla a filmovým festivalem je provedl.

Untermüller na naše redaktory čekal u hotelu Pupp, kde jsou ubytované celebrity, které organizátoři filmového festivalu pozvali. Influencer ochotně vyprávěl, jak se mu u hotelu podařilo vyfotit s filmovými hvězdami a to i včetně herce Viga Mortensena, kterého si lidé nejvíce pamatují jako postavu Aragorna z filmové trilogie Pán prstenů. Od Puppu poté Untermüller redaktory vedl k hotelu Thermal, kam hvězdy přijížděly na červený koberec.

Ještě před tím ale redaktorům ukázal různá zajímavá místa jako lázeňské prameny a kolonádu. Po cestě Untermüller vyprávěl různé zajímavosti, které při své honbě za autogramy celebrit zažil. Některé celebrity se prý nerady podepisují a influencer tvrdí, že jejich podpisy mají o to větší cenu. Po cestě se s Untermüllerem redaktoři také bavili o cenách ubytování. „Já bydlím v Puppu. Zaplatil jsem nula korun, protože mi to platí Bartoška,“ vtipkoval Untermüller.

U hotelu Thermal potom naše redaktory zavedl k jeho kamarádům, kteří stejně jako on loví celebrity. Někteří prý kvůli fotce čekali na místě i několik hodin. Untermüller tvrdil, že informace o tom, kde se jaká celebrita nachází, získává od svých přátel, a nebo si je čte v médiích. Redaktorům později ukázal svou sbírku fotek, která je prý ale ve skutečnosti mnohem větší. „Já si vždycky připravím fotky lidí, co mají přijet, aby mi je podepsali. Někdy mě ale poznají a schválně mě ignorují,“ tvrdil Untermüller.

Poté si spolu s našimi redaktory stoupl k bariérám u červeného koberce a netrpělivě spolu s ostatními očekával příjezd celebrit. Když přijel Mortensen, křičel jeho jméno jako smyslů zbavený. „Aha, tak on jde nakonec druhou stranou. To je fakt škoda, minule šly hlavní hvězdy tudy,“ smutnil Untermüller. S redaktory se poté rozloučil a zamířil ke stánku s rychlým občerstvením, protože si chtěl dát své oblíbené jídlo smažený sýr s hranolkami.

Témata: Kluk s kamením