Čtvrtek 4. července 2024, svátek má Prokop
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Jiří Procházka | foto: Instagram

Jiří Procházka se po tvrdé prohře vrací tréninku. Obrovskou podporu má také od zahraničních fanoušků

Jiří Procházka se ozval svým fanouškům a po prohře s Alexem Pereirou se opět vrací k tréninku. Lidé mu vyjadřují obrovskou podporu a zároveň mu radí, v čem by se měl zlepšit. Procházka ale vypadá odhodlaně a hned po návratu domů začal boxovat do tréninkového dřevěného prkna. Podporu má procházka také v zahraničí.
  12:13

MMA zápasník Jiří Procházka se po tvrdé prohře v bitvě o titul v organizaci UFC konečně vrátil domů. Z prohry je samozřejmě zdrcený, ale opět ukázal svou vytrvalost a odhodlání. Pro své fanoušky totiž nahrál video, ve kterém se po návratu do Čech okamžitě vrací zpět k tréninku. Lidé mu vyjadřují neuvěřitelnou podporu.

Procházka prohrál v zápasu se šampionem Alexem Pereiru, který Procházku v prvních vteřinách druhého kola porazil technickým knockoutem. Procházka se nyní vrátil do Čech a rovnou se vrhl do trénování. „Je ráno, moc jsem nespal, kvůli změně časového pásma, ale je nejlepší čas na zlepšení se,“ řekl Procházka ve videu na svém Instagramu a začal boxovat do svého dřevěného prkna, které používá pro trénink. V jeho tváři bylo vidět odhodlání a zároveň také jistá agrese, kterou ze sebe bývalý šampion nejspíš potřeboval dostat.

Lidé se ale k Procházkovi po prohře neotočili zády. Naopak, svému oblíbenému zápasníkovi vyjadřují neuvěřitelnou podporu. „Opravdu inspirativní chlap. Jsme pořád s tebou, bratře. Teď je sice Alexův čas, ale neznamená to, že nejsi dobrý bojovník. Tvůj čas zase přijde. Pro nás jsi pořád šampion. Vyhráváš tím, jaké máš srdce. Budeme tě všichni podporovat, ať už tvá cesta povede kamkoliv. Hlavu vzhůru, jsi přece bojovník a prohry jsou součástí života,“ povzbuzují Procházku lidé na Instagramu.

Procházkovi ale fandí i hodně lidí ze zahraničí. Svým ojedinělým charakterem a stylem boje totiž český rodák zaujal opravdu mnoho lidí napříč světem. Někteří lidé také Procházkovi radí, na čem by měl do budoucna zapracovat. Ten si ale jistě uvědomuje, v čem udělal chybu a nejspíš tomu také přizpůsobí své tréninky. Ani prohra s Pereirou ho ale nedonutila ukončit kariéru a v UFC ještě rozhodně nemá zavřené dveře. Lidé z této organizace totiž Procházku mají opravdu rádi a budou se ho proto jistě snažit udržet i nadále.