Sobota 6. července 2024, Den upálení mistra Jana Husa
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Maxgreen o videu, ve kterém je pod vlivem drog: Někdo mi musel hodit něco do pití, tvrdí

Jiří Janouch alias MaxGreen byl natočený v nehezkém stavu. Lidé si myslí, že byl na drogách a tuto domněnku nyní Janouch potvrdil. On sám si prý ale drogu dobrovolně nevzal a myslí si, že mu ji někdo hodil do pití. V minulosti prý drogy zkoušel, ale nijak ho to nezaujalo. Radši pije alkohol a drogám se prý vyhýbá.
  14:39

Bizarní postava českého internetu Jiří Janouch alias MaxGreen se objevil na posledním galavečeru organizace Clash of the Stars. Bylo jasné,že Janouch pil alkohol, protože se objevil na pódiu v podnapilém stavu. Na sociálních sítích se ale nyní šíří děsivé video, ve kterém je Janouch, který vypadá, že vůbec není při smyslech.

Janouch se v poslední době celkem rozjel. Opravdu často přidává videa, ve kterých je opilý a sedí ve svém oblíbeném baru Anime Coffee. Velkou show předvedl také na posledním galavečeru organizace Clash of the Stars, kdy opilý narušil zápasové studio. Sociální sítě ale zaplavila videa, ve kterých je Janouch naprosto mimo a skoro nevnímá okolní svět. Spousta lidí poukázala na to, že Janouch v sobě jistě neměl pouze alkohol.

Všichni začali mluvit o tom, že si Janouch musel vzít nějakou drogu. „Kdo takovým lidem prodává drogy, nemá svědomí. Ten je vyjetej jak sáně. Smažák nechutnej. Je mi ho líto, takhle dopadnout asi nechtěl. Asi jiný drogy. V Clashi mě feťáci nepřekvapují. Jinej stav, ty v*le,“ reagují na video, ve kterém je Janouch v otřesném stavu, lidé na sociálních sítích. Někteří lidé si myslí, že se Janouch nechal unést získanou popularitou a drogy si vzal kvůli tomu.

Janouch sám ale přiznal, že byl v onen večer pod vlivem drog. „Stačila menší nepozornost, někdo mi musel dát něco do pití. Já sám drogy neberu, i když jsem to v minulosti zkoušel, ale nikdy mě to nijak nelákalo. Nic jsem si tam nešňupl,“ řekl Janouch pro redakci Antiyoutuber.cz. I k této verzi se přiklání mnoho lidí, protože si myslí, že Janoucha někdo zdrogoval pouze pro vlastní pobavení.

Témata: MaxGreen