Sobota 6. července 2024, Den upálení mistra Jana Husa
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Jan Brunclík jezdí jako kurýr pro Wolt. Za jeden den byl schopný se dostat do mínusu

Bizarní streamer Jan Brunclík začal pracovat pro doručovací službu. Oblékl se do uniformy společnosti Wolt, nasedl na kolo a začal rozvážet objednávky. Zdá se však, že se mu v jeho nové kariéře příliš nedaří. Za jediný den byl schopný se dostat do mínusu.
  15:24

Streamer Jan Brunclík měl údajně přijít o svojí práci ochranky. Byl prý nahrazen automatickou závorou. Líný ale není a už si našel novou práci. Začal jezdit jako kurýr pro doručovací společnost Wolt. Byl také schopný zabít dvě mouchy jednou ranou. Živí ho i streamování na platformě Twitch, takže se rozhodl streamovat své cesty na kole pro Wolt. V nové profesi se mu však zatím moc nedaří. Za jeden den si nic nevydělal a ještě musel zaplatit pokuty.

Divil se, proč nestíhá dovézt téměř žádnou objednávku včas. Skoro všude přijížděl pozdě, za což dostával pokuty od společnosti nebo špatné recenze od zákazníků. Problém byl v tom, že si měl v aplikaci nastavit, že objednávky rozváží autem, ale ve skutečnosti jezdil na kole. Není tedy divu, že téměř nic nestíhal. „Máme patnáct minut zpoždění od doručení. K*rva, to zase budu mít h*vno na výdělku. Achjo, já už rychleji nemůžu do p*dele. Sotva to jede,“ nadává Brunclík na streamu.

Ještě do většího mínusu se dostal kvůli tomu, že jedné zákaznici, které měl objednávku doručit o zhruba čtyřicet minut později, zaplatil ze svých peněz za chybějící položku. Následně mu měla být společností stržena stejná částka, kterou zákaznici dal ze svého. Od téže paní obdržel také negativní recenzi, což podle Brunclíka mělo za následek zákaz na obdržení dýšek. V jednom momentu mu aplikace dokonce zakázala přijímání dalších objednávek. „Tak už jsme dojeli. Tak už na to prdím. Podívám se, kolik jsme jich dneska dali. Celkem doručeno osm, spokojenost s objednávkami čtyřicet procent, jejda,“ říká Brunclík na streamu.

Později začal uvažovat o tom, že by jezdil pro konkurenční společnost Foodora. Večer, když už nestreamoval, ho zastavila parta mladíků, kteří si ho začali natáčet. „Vem mu kolo, vem mu kolo,“ znělo v pozadí. Následně mu jeden muž zatarasil cestu, takže byl Brunclík nucen vjet na silnici do protisměru.