Sobota 6. července 2024, Den upálení mistra Jana Husa
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lada „Laduška“ Kašparová | foto: instagram.com/laaduska_official

Influencerka na TikToku mluvila o bermudském trojúhelníku a bouřce. Lidé jí v komentářích přejí smrt

Influencerka Lada Kašparová, která si říká Laduška, na TikToku sdílela, že se nachází v bermudském trojúhelníku. Lidé se jí ale okamžitě začali vysmívat a někteří jí dokonce přáli smrt. Poté Kašparová přidala druhé video z hotelu, ve kterém tvrdila, že je venku bouřka. Lidé ji ale nešetřili a znovu jí v komentářích přáli smrt.
  15:45

Kontroverzní influencerka Lada Kašparová se na sociálních sítích opět pochlubila, že se svým přítelem odcestovala do zahraničí na dovolenou. Na TikTok přidala několik videí, kvůli kterým je opět velmi kritizovaná. Kašparová totiž tvrdila, že na dovolené zažívají velké drama. Lidé se jí ale vysmívají, urážejí ji a někteří jí dokonce přejí smrt.

Kašparová totiž natočila video, ve kterém tvrdí, že se nachází v bermudském trojúhelníku a považovala to za něco naprosto neuvěřitelného. Pochopitelně se rozhodla se svými sledujícími o tuto zprávu podělit. „Zatím žijeme,ale kdyby jsme nepřežili, tak je to hlavně na TikToku. Nemáme signál. Pomoc, zachraňte nás,“ řekla Kašparová ve videu na TikToku. Jak už je ale zvykem, prakticky každé video, které Kašparová zveřejní, je kritizované.

„Konečně bude klid. Herecký výkon na výbornou. Kdo se ptal? Mega si to vymyslela. Ví vůbec, kde je bermudský trojúhelník? Ona je úplně mimo. Už se dva dny neozvala, mám naději. Konečně bude na internetu klid. Nebyla by tě škoda. Doufám, že tě to tam stáhne,“ reagují lidé na její video na TikToku. Spousta lidí si myslela, že se Kašparové opravdu něco stalo, protože na sociálních sítích nebyla několik dní aktivní. Kašparová ale později na TikTok přidala druhé video a lidé ji dál uráželi.

Kašparová natočila video z hotelu a tvrdila, že je venku šílená bouřka a všude prý slyší sirény. K videu přidala dramatickou hudbu, ale lidé si myslí, že ani zvuk sirén není opravdový. Horová se ale nechala slyšet, že je zvuk skutečně pravý. I tak ale nebyla schopná zabránit tomu, aby jí lidé dál psali nenávistné komentáře.

„Pokud je venku bouřka, tak jdi ven s něčím kovovým a postav se pod strom nebo na nějaký kopec. Abys do rána nežila. Co to meleš? Máma by tě měla pořádně profackovat. Odpočívej v pokoji, Laduško. Prosím, ať ji to odnese,“ píšou lidé Kašparové pod video. Někteří lidé sice influencerku brání ale i tak je většina komentářů nenávistná.

Témata: Laduška