Sobota 6. července 2024, Den upálení mistra Jana Husa
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Plivnout muži na přirození! Tato věta proslavila slečnu, kterou je nyní poblázněný celý internet

Co je ta jedna věc, která muže v posteli opravdu rozžhaví? Plivnout mu na přirození. Tato věta udělala z neznámé slečny milionářku. Sociální sítě pobláznil krátký rozhovor s pohlednou Američankou, po které nyní touží nespočet mužů na internetu.
  16:13

V dnešní době se může stát slavný téměř kdokoliv. Stačí být ve správný čas na správném místě, udělat nebo říct něco zajímavého a je to. Kdo je přezdívaná „Hawk Tuah“ slečna, jak to, že je najednou tak slavná a proč po ní muži touží? Jak se sama svěřila, šlo o čirou náhodu. Jednoho večera si vyšla s kamarádkou do baru, kde je zastavil youtuber s dotazem, jestli jim může položit pár otázek do videa. Podnapilá Haliey Welch si řekla, proč ne, a to pro ni odstartovalo novou životní kapitolu. Za jediný den nasbírala na sociálních sítích stovky tisíc sledujících.

„Co je ta jedna věc, která pokaždé muže v posteli pořádně rozžhaví?“ ptá se youtuber Welch. „Musíš mu dát ten ,hawk tuah’. Plivnout na tu věc, chápeš?“ odpovídá mu slečna. Jen tento krátký úryvek z videa se na sociálních sítích stal extrémně populárním. Lidé začali vytvářet různé edity a remixovat ho do různých beatů. Někteří jsou z Welch natolik pobláznění, že si dokonce nechali vytetovat její obličej na tělo. Delší dobu však nikdo netušil, o koho se jedná a kdo vlastně krásná slečna z videa je.

To se zjistilo až nyní, když si Welch založila nové sociální sítě. Před několika měsíci, ještě dlouho před tím, než se video s ní stalo virálním, si prý smazala všechny své účty na platformách. Nyní je však zpět a za jediný den získala na Instagramu už přes dvě stě tisíc sledujících. Podle mnoha lidí je její budoucnost jasná, zanedlouho se prý vydá cestou OnlyFans tvůrkyně. Někteří také kritizují způsob, kterým se proslavila. „Proč jsme tuto šlapku bez talentu proslavili?“ píše jeden z lidí na Instagramu.

@bowcutts Hawk Tuah for freedom #Meme #MemeCut #miltok #kingofbattle #13B #usarmy #artillery #13bravo #utah #army #hawktuah ♬ Mzda_sp3 - mzda_sp3

Ačkoliv sklízí hodně kritiky, hlavu si tím rozhodně lámat nemusí. Chytila příležitost za pačesy a začala prodávat vlastní merch s její ikonickou hláškou z videa. Z prodeje kšiltovek si prý vydělala už přes milion a půl korun.