Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Frank Wild vydal další skladbu, ve které hraje i Tary. Toho lidé kritizují a dokonce i rodiče dětí | foto: instagram.com

Frank Wild vydal další skladbu, ve které hraje i Tary. Toho lidé kritizují a dokonce i rodiče dětí

Obrovskou kritiku schytal Frank Wild za svou nejnovější skladbu. V té se objevila dokonce i Ainka, slečna vytvořená umělou inteligencí. Po boku Wilda a Ainky se ve videoklipu objevil také youtuber Taras Povoroznyk. Na jeho přítomnost ale reagovali také znepokojení rodiče. Někteří se nechali slyšet, že svým dětem zakážou Povoroznyka sledovat.
  5:00

Hudebník Frank Wild na YouTube vydal další kontroverzní skladbu, která vyvolal spoustu negativních reakcí. Poslední videoklip byl ale v něčem zcela jiný, protože hlavní tváří byla tentokrát postava Ainka, dívka, která je vytvořená s pomocí umělé inteligence. Ve videoklipu figuroval také youtuber Taras „Tary“ Povoroznyk, který se stal terčem kritiky.

Skladba, kterou Wild vydal, se jmenuje Bunny Hop a kontroverzní styl videoklipu nápadně připomíná Wildovu úspěšnou skladbu Hafo, ve které hrála influencerka Anna Hamanová. Postava Ainka je oblečená ve vyzývavém oblečení a předstírá, že je králík. Videoklip je v podstatě o tom, že se ji Wild snaží neúspěšně chytit. V lovu mu pomáhá Povoroznyk, který drží flintu a nakonec Ainku zastřelí. Následně spolu s Wildem králíka opékají na ohni a jedí ho.

Celý videoklip je opět dělaný stylem, který sexualizuje dětský obsah. Lidé jsou ale z kontroverzního videoklipu naprosto znechucení. „Nikdy jsem nečekal, že to řeknu, ale Hafo byl o proti tomuhle hit. Neměl jsem nohy, díky tomuhle songu jsem dostal sílu a mám je zpátky, abych mohl skočit z okna. Jdeme skočit pod vlak, borci. Kam hlouběji ještě můžou Češi klesnout“ reagují na videoklip lidé na YouTube.

Z českého internetu do zahraničí. Virální skladba Hafo bude mít anglickou verzi - AntiYoutuber.cz

Obrovská kritika se ale snesla na i na hlavu Povoroznyka, který ve videoklipu vystupoval. „Tary, ty jsi to teda dopracoval, máš na víc. Zrovna včera jsem říkala, že jestli se malej bude koukat na Taryho, tak mi to vadit nebude. No, ode dneška jsem změnila názor. Rodiče, pozor! Kontrolujte co vaše děti sledují, tedy spíše koho,“ kritizují lidé na Instagramu Povoroznyka.

Videoklip má za necelý den zhruba 35 tisíc zhlédnutí. Lidem a převážně rodičům, ale nejspíš nejvíc vadí další sexualizace dětského obsahu. Povoroznyka navíc sledují převážně děti, které se pravděpodobně na videoklip podívají, aby zjistily, co jejich oblíbený youtuber ve skladbě dělá. Tím pádem se dostanou k obsahu, který by podle spousty lidí vůbec vidět neměly.