Neděle 30. června 2024, svátek má Šárka
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Kurýr Foodory masturboval na zadní sedačce auta. Společnost se k incidentu vyjádřila

Velmi bizarní video kurýra společnosti Foodora nyní obletělo internet. Ten se zřejmě na své směny rozhodl, že potřebuje uspokojit své sexuální potřeby. Usadil se na zadní sedačku svého vozu a začal masturbovat. Pravděpodobně si myslel, že ho nikdo nevidí, ale nebylo tomu tak. K celé záležitosti se nyní vyjádřila i samotná společnost.
  19:00

Video jednoho kurýra společnosti Foodora nyní pobouřilo lidi na sociálních sítích. Ta se zaměřuje převážně na dovážku jídel z různých restaurací, a proto je důležité, v jakých hygienických podmínkách jsou objednávky přepravovány. Nebylo by to poprvé, co se na sítích objevily znepokojivé záběry některých kurýrů. V minulém roce se po internetu šířilo video, na kterém kurýr od stejné společnosti močí na veřejnosti hned vedle auta, schovaný za jeho dveřmi. Lidem na sítích přišla nechutná představa, že si pravděpodobně neumyl ruce a následně přišel do styku s více objednávkami.

Na sociálních sítích se nyní objevil záběr muže sedícího na zadní sedačce svého vozu, jak se uspokojuje. Že se jedná o kurýra společnosti Foodora, lze poznat například podle polepů na autě nebo tašky na objednávky položené na přední sedačce. Zaměstnanec společnosti se zřejmě rozhodl, že si potřebuje nějak zkrátit čas čekání na další objednávku, a začal se uspokojovat. Na záběru je vidět, jak sedí na sedačce, hledí do telefonu a masturbuje.

Kde přesně bylo video natočeno, není jasné. V pozadí záběru je vidět jakási zídka a vedle vozu kurýra je zaparkované černé auto. Video bylo natočeno za denního světla, zřejmě v ne příliš klidné ulici. Lidé považují za bizarní také to, že má řidič stažená okénka a je na něj poměrně zřetelně vidět. Ačkoliv nechutný záběr jistě pohoršil mnoho lidí, většina si z kurýra utahuje.

„Řekl bych, že měl v práci docela honičku,“ komentuje video jeden z lidí na Instagramu. „Týpek ti vyrábí tu extra omáčku, co ti zapomněli přibalit, je to legenda,“ píše další. „Už čekám hodinu na jídlo, ale nepospíchejte Foodora, to už stejně nedohoníte,“ utahuje si ze společnosti jiný.

V komentářích se k incidentu vyjádřil dokonce i oficiální účet společnosti. „Dobrý den, chceme se omluvit za veškeré nepříjemnosti, které mohly být způsobeny tímto nepřijatelným jednáním. Okamžitě jsme podnikli veškeré potřebné právní kroky, abychom zajistili ochranu našich práv a zájmů našich zákazníků,“ napsali. Uvedli také, že všichni zákazníci, kteří byli tímto kurýrem ten den obslouženi, obdrželi odpovídající kompenzaci.