Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Erik Meldík | foto: Instagram.com

Meldíkovi jsou zpátky v Čechách. Erik se sžívá s následky horečky Dengue, podle lidí nemoc těží pro peníze

Erik Meldík se nedávno nakazil horečkou Dengue a nyní se prý kvůli tomu s celou rodinou po dlouhé době museli vrátit zpět do Čech. Kritika na jejich adresu však stále neutichá. Lidé jim vytýkají, že z komára dělají velblouda a snaží se na všem vydělat. Meldík se nyní také svěřil, jak se cítí.
  20:16

Je to už pár dnů, co se na sociálních sítích objevila zpráva, že slavný influencer Erik Meldík má horečku Dengue. Podrobnosti o jeho zdravotním stavu objasnil na svém kanálu Herohero, což vyvolalo vlnu kritiky. Lidé na sítích tvrdí, že Meldíkovi využívají i vážné nemoci k získání peněz od svých sledujících. Zdá se, že jeho zdravotní stav se moc nezlepšoval, a tak se s celou rodinou museli přestěhovat ze Spojených arabských emirátů zpět do Čech. Nyní vyklízí byt a rozdávají věci z něj.

„Nevím, jestli to je tím cestováním, že člověk s jedním kufrem si uvědomí, že toho vlastně tolik k životu nepotřebuje, nebo tou Dengue, díky které si vážím mnohem víc jednoduchých radostí,“ napsal na svém instagramovém story. „Ale rozhodli jsme se, že nechceme mít okolo sebe tolik nesmyslných věcí. Začali jsme operaci likvidace a vyhazujeme sedmdesát procent baráku. Ty cenné věci rozdáme,“ pokračuje.

Operace likvidace je dostupná jen na jejich Herohero, za který si měsíčně účtují osm euro. Lidé je kritizují, že ke sledujícím promlouvají o tom, jak si vyklízí dům a následně jeho partnerka Dominika Šťovíčková udělá v rámci spolupráce veliký Haul. „Aneb nechceme už být materialisté, ale z vás je uděláme rádi,“ píše jedna slečna v diskuzi na Facebooku. „Taky mě to zarazilo jako kontrast s tou debordelizací,“ komentuje další.

Meldik se nyní také na svém Instagramu ozval s novinkami ohledně jeho zdravotního stavu. Cítí se prý už daleko lépe. „Pětadvacet dnů od počátku Dengue: ,konečně se začínám pomalu cítit jako dřív. Únava už není tak velká. Jediný problém jsou teď v podstatě ty játra. Mám přísnou jaterní dietu a když sním něco mimo, je mi blbě’,“ popisuje a radí těm, kteří mají Dengue, že na srážení teplot podle něj pomáhá Paralen.