Pondělí 1. července 2024, svátek má Jaroslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

David Pražák | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Bývalý přítel Shopaholic Adel opouští sociální sítě. Vše má svůj konec, chci obyčejný život, říká Fregamer

David Pražák alias Fregamer oznámil definitivní odchod ze sociálních sítích. Na Instagramu se se svými sledujícími rozloučil videem, ve kterém bylo několik fotek z roku 2023. Pražák se prý chce věnovat své přítelkyni a sociální sítě pro něj už nejsou, co bývaly. Pražák se také vypnul možnost okomentování jeho příspěvků.
  18:00

Influencer David „Fregamer“ Pražák, který se lidem nejvíce zapsal do paměti kvůli jeho vztahu s bizarní influencerkou Shopaholic Adel, už na sociálních sítích není nijak zvlášť aktivní. Našel si totiž novou partnerku, se kterou je prý šťastný a nechce zároveň na sociálních sítích zveřejňovat svůj osobní život. Nyní ale Pražák oznámil, že na sociálních sítích definitivně končí.

Pražák se už několikrát ze sociálních sítí stáhl, aby si dal od internetového světa alespoň na chvíli pauzu. Už dlouho ale nezveřejnil žádný příspěvek a nyní oznámil, že ze sociálních sítích odchází definitivně. Oznámil to na svém instagramovém profilu, kde ho sleduje přes 50 tisíc lidí. „Zkusil jsem být viditelný, ale vše má svůj konec. Proto se s vámi loučím a poslední odkaz, který dávám, tak je herní kanál, který chci podpořit,“ napsal Pražák ve svém pravděpodobně posledním příspěvku na Instagramu.

Lidé se ho samozřejmě okamžitě začali ptát, co to má znamenat, proč odchází a co bude dělat. Pražák s některými lidmi chvíli komunikoval v komentářích pod svým příspěvkem, ale protože ho to nejspíš už začalo unavovat, rozhodl se vypnout možnost příspěvek okomentovat a podobné nastavení si zapnul u většiny svých dalších příspěvků. Ve videu, ve kterém se Pražák se svými sledujícími loučil, byly různé fotky, které influencer pořídil v loňském roce. Jedná se v podstatě o jakési vzpomínkové video.

„Pro mě ty sítě už nejsou to, co to bývalo. Radši žiji obyčejný život, záleží mi na tom, abych se dokázal postarat o rodinu a navíc mám teď práci, která je skvělá a nepotřebuji to měnit,“ řekl Pražák pro redakci Antiyoutuber.cz. Momentálně prý pracuje jako kurýr, ale nechce prozradit, pro jakou společnost zásilky rozváží. Pražák by si prý nejradši přál, aby na něj lidé už zapomněli, protože se chce soustředit pouze na sebe a svou přítelkyni a nejspíš by se rád odtrhl od popularity, která ho už dlouho doprovází. Lidé ho pochopitelně i nadále poznávají, ale Pražák by byl radši, kdyby už jeho sláva opadla. Kvůli tomu, kolik bizarních incidentů je s ním a jeho bývalou přítelkyni Shopaholic Adel spojených, na něj ale lidé nejspíš ještě nějakou dobu nezapomenou.

Témata: David Pražák