Pondělí 1. července 2024, svátek má Jaroslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Streamer Opat podepsal smlouvu s Clash of the Stars. Jsem nejdražší zápasník v historii Clashe, tvrdí

Streamer Daniel Opat jel do Prahy, aby podepsal smlouvu s organizací Clash of the Stars. Za svůj zápas očividně dostane pohádkově zaplaceno, protože se na Instagramu pochlubil tím, že je nejdražší zápasník v historii organizace. Zápasit bude nejspíš i influencerka Dominique Alagia, která se také objevila u podpisu smlouvy s organizací.
  10:29

Streamer Daniel Opat se na svém Instagramu pochlubil návštěvou hlavního města Prahy. Jeho výlet měl ale svůj důvod. Opat jel totiž podepsat smlouvu s organizací Clash of the Stars, ve které zápasí spousta influencerů. Opat by mohl mít zápas se svým bývalým kamarádem Jiřím „Novbym“ Bláhou, který je také streamer.

Opat se objevil na osmém galavečeru Clash of the Stars, kde byl sice v podnapilém stavu, ale i tak se dokázal po schodech dostat až do klece, a přítomní diváci ho přivítali bouřlivým potleskem. I když nebyl úplně při smyslech, naznačil, že by stál o zápas, což diváci velmi ocenili. Nyní přidal na svůj Instagram fotku, na které je spolu s majitelem organizace Tyberiuszem Labudkem a moderátorem Jakubem Jírou. Společně drží podepsanou smlouvu s organizací a to může znamenat jen jedno, Opat bude zápasit v Clash of the Stars.

Streamer tuto informaci sám potvrdil v dalším příspěvku. „Nejdražší zápasník v historii Clash of the Stars. Tříhodinové smlouvání, museli do mě hodit šest piv. Do přípravy dám absolutně všechno, neprohraji, chci být vítěz. Cítím, že je ve mě skrytý bojový duch. Jsem nejdražší kůň z dostihů na poli,“ napsal Opat na svém Instagramu. Je dost možné, že se utká se svým bývalým kamarádem Jiřím Bláhou, který si na osmém galavečeru poprvé vyzkoušel MMA zápas. Opat s ním má jisté nevyřešené spory, které by zápasem mohli jednou provždy ukončit.

Při podpisu smlouvy vedení organizace s Opatem, se ale objevila také známá influencerka Dominique Alagia, která se už několikrát nechala slyšet, že by o zápas v organizaci opravdu stála. Také na posledním galavečeru organizace znovu vyzvala na zápas tiktokerku Veroniku Vobeckou, kterou nemá ráda. V minulosti se dokonce chtěla utkat s bývalou přítelkyní Tadeáše Veselého Terezou Taliánovou. Té v té době ale Taliánové ještě nebylo osmnáct let a vedení organizace by proto zápas zařídit nemohlo. Alagia ale na sociální sítě přidala několik příspěvků, ve kterých boxuje a nyní pravděpodobně svůj trénink bude moci uplatnit ve skutečném zápasu. Proti komu se ale Opat a Alagia skutečně postaví, zatím není jasné.