Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Influencera Jenyse měli napadnout fotbaloví fanoušci. Nic jsem neplatil a ta částka také nesouhlasí, reaguje

Nedávný galavečer Clash of the Stars byl už tradičně plný různých potyček a kontroverzních momentů. Na sítích se nyní šíří záběry, na kterých údajně spousta lidí hledá před Ostravar arénou Tadeáše Veselého, aby mu dali pořádně za vyučenou. O něj však zřejmě nešlo. Známý podcaster Jenys se měl dostat do potyčky s příznivci fotbalového klubu Baník Ostrava.
  18:32

Již osmý galavečer bojové organizace Clash of the Stars je za námi. Největší obavy o své zdraví měl nejspíše zápasník Tadeáš Veselý, který zápas s Faynem odklepal hned v první sekundě, čímž si proti sobě poštval snad každého návštěvníka sobotního galavečera. Při odchodu do šaten po něm lidé házeli různé předměty a na sítích mu vyhrožovali napadením. I když ne v kleci, přeci se jen dostal se svým soupeřem do fyzické potyčky, avšak až na hotelu. Na sítích nyní také koluje video, ve kterém má skupina několika lidí běhat kolem arény a údajně hledat přezdívaného „Gangstaboye“. Ten však už měl být tou dobou dávno na hotelu.

Než že by někoho hledali, se spíše zdá, že utíkají před policisty. Na místě měl být napaden známý podcaster a kamarád MMA zápasníka Leo Brichty Jenys. Ten je známý pro své sympatie k pražské Slavii. Příznivci ostatních klubů a zdá se, že převážně ostravského Baníku, ho tak v zřejmě moc lásce nemají. Po galavečeru ho tak mělo několik mužů v kuklách napadnout. „To nebylo kvůli Veselému, ale proto že asi šest týpku v kuklách místního fotbalového týmu naběhlo na Jenyse a všechny kolem něj. Bohužel napadli i lidi, co jen stáli kolem. Bezdůvodně,“ komentuje jeden z lidí na TikToku.

V pozadí záběru jde skutečně vidět samotný Jenys, jak se předklání, jak kdyby před chvílí schytal pár tvrdých ran. „Naběhlo tam na něj pár týpků v kuklách a na lidi kolem něj a napadli ho a asi dostal i pepřákem, kvůli tomu že je Slávista a chodí do kotle,“ píše jiný, že mu měl dokonce někdo do obličeje nastříkat pepřový sprej. Samotný Jenys si zdá se z napadení moc hlavu neláme. Redakci Antiyoutuber.cz se k celé věci vyjádřil jen krátce a s humorem. „Nic jsem neplatil a částka také nesouhlasí,“ říká.

Jenys se objevil i v rozhovoru mezi zápasy na galavečeru, kde se poměrně ostře pustil do influencera Tadeáše Kuběnky. „I když Jenys je fajn, to se mu trochu nepovedlo a Tadeáše mi bylo upřímně líto, neměl tam vůbec chodit,“ komentuje jedna slečna v diskuzi na Facebooku. Kontroverzní Kuběnka také vyzval svojí bývalou kamarádku a momentálně sokyni Sugar Denny na zápas, což pobavilo mnoho přítomných fanoušků.