Pondělí 26. srpna 2024, svátek má Luděk
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Bianca Censori | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

Bianca Censori ukázala na veřejnosti svá prsa. V odhaleném outfitu se procházela po ulici

Modelka a manželka známého rappera Kanyeho Westa, Bianca Censori, opět šokovala svým vyzývavým outfitem. Rozhodla se, že nepotřebuje podprsenku, a svrchní část těla si zakryla pouze průsvitným tričkem. Vidět jde tedy vše. West se snaží chovat jako muž boží a ze své ženy dělá nestoudnou ikonu, píšou lidé na sítích.
  12:56

Sexy modelka a manželka amerického rappera Kanyeho Westa, Bianca Censori, je známá pro své odvážné a velmi vyzývavé outfity, do kterých ji většinou obléká její drahá polovička. Často jsou spatřeni, jak se procházejí po ulici, zatímco je West kompletně zahalený a Censori téměř nahá. Nyní svému kontroverznímu stylu nasadila korunu, když se vydala do solária. Podle lidí na sociálních sítích se už zbláznila stejně jako West. Ten se v posledních letech snaží prezentovat jako nábožensky založený člověk, což odráží i jeho album z roku 2019 "Jesus Is King“. Lidé jsou velmi zaražení, jak může svou manželku takto odhalovat.

Během pár dnů na sebe Censori strhla pozornost hned několikrát. Společně s Westem si vyšla na rande do kina a restaurace. Své vnady schovala do miniaturní podprsenky, která zakrývala jen bradavky. On se naopak zahalil do mikiny s dlouhými rukávy. Takové oblečení však u sexy modelky není nijak neobvyklé. Často je spatřena v podobně velmi vyzývavých outfitech. Nyní se však překonala. Cestou ze solária v Los Angeles byla vyfocena místními paparazzi a její fotky se ihned začaly šířit po internetu. Na sobě měla jen tři kousky oblečení, a to kšiltovku, krátké kraťasy a snad to nejprůhlednější tričko pod sluncem.

Skrze něj šlo vidět skutečně vše. Za tento vyzývavý outfit mnoho lidí na sítích viní spíše Westa než ji. „Ye se musí vrátit k Ježíšovi. S Kim byl více věrný,“ komentuje vyzývavý outfit Censori jeden z lidí na X. „Slušnost na veřejnosti už prostě neexistuje,“ píše další. Podle webu themirror.com by Censori za takový outfit mohlo hrozit dokonce i vězení. Mohlo by to podle kalifornských zákonů být totiž považováno za neslušné odhalování. Maximální trest za takový prohřešek je šest měsíců ve vězení, pokuta až tisíc dolarů a registrace jako sexuální delikvent po dobu nejméně desíti let.