Středa 3. července 2024, svátek má Radomír
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Do kin míří další díl filmové série Bad Boys. K promu režie využila Lionela Messiho a Khabyho Lamea

V pořadí už čtvrtý díl filmové série Bad Boys zaujal miliony lidí. Na jeho promování se totiž podílel Lionel Messi, který poprvé promluvil anglicky, ale také tiktoker Khaby Lame. Je dost možné, že se jedná o poslední film série Bad Boys, kterou mohli lidé poprvé sledovat už v roce 1995. Will Smit a Martin Lawrenc opět ztvární hlavní role a lidé už se nemohou filmu dočkat.
  16:07

Filmová série Bad Boys, v českém překladu Mizerové, už brzy divákům představí další díl. Hlavní role opět ztvární herci Will Smith a Martin Lawrence, kteří dokázali filmové sérii svými hereckými výkony zajistit obrovský úspěch. Právě proto se nyní fanoušci Bad Boys dočkají dalšího dílu, který brzy zamíří také do českých kin. Do promování se ale zapojili také tiktoker Khaby Lame a fotbalista Lionel Messi. A právě Messi vyvolal na sociálních sítích obrovské množství reakcí.

Messi je totiž Argentinec a ví se o něm, že v podstatě vůbec nemluví anglicky. Když se ale objevil v traileru ke čtvrtému dílu filmové série Bad Boys, fotbalista řekl anglicky „Bad Boys“. To okamžitě vyvolalo plno reakcí, kdy lidé Messimu gratulovali, protože to bylo poprvé, kdy ho mohli slyšet promluvit anglicky. „Pořád tomu nemůžu uvěřit. Byl jsem z toho tak moc v šoku, že jsem si to musel pustit víckrát. Za tohle si Messi půjde pro Oscara. Leo podal nejlepší herecký výkon v historii filmu,“ vtipkují lidé na Instagramu. Messi ale nebyl jediný, kdo přispěl k tomu, aby se o novém dílu filmu Bad Boys mluvilo také v jiných odvětví společnosti. Do promování filmu se totiž zapojil také nejsledovanější tiktoker na světě Khabane „Khaby“ Lame, který svým typickým vystupováním přilákal pozornost milionů lidí.

Lame totiž s Lawrencem a Smithem sehrál několik scének, při kterých jako obvykle neřekl ani slovo, ale pouze gestikuloval. Lawrenc a Smith se pokoušeli otevřít dveře, které byly zamknuté a nešlo jim to. Ve videu se chystali dveře vyrazit, ale objevil se Lame, který jim ukázal, že stačí dveře jednoduše odemknout. Promování skrze Lamea se tvůrcům vyplatilo, protože pouze na Instagramu má první video bezmála 100 milionů zhlédnutí a druhé dokonce 138 milionů zhlédnutí. „Hrozně jsem se pobavila. Miluji vás. Naprosto geniální, kdo přišel s tímhle nápadem? Umírám smíchy. Nikdy by mě nenapadlo, že kombinace Willa, Martina a Khabyho bude tak moc fungovat. Jedno z nejlepších videí, které jsem kdy viděl,“ reagují na zapojení Lamea do promování lidé na Instagramu.

Filmová série Bad Boys je mezi lidmi opravdu oblíbená. První díl se v kinech objevil už v roce 1995, kdy zaujal velké množství lidí. Kvůli enormním reakcím ze strany diváků se tvůrci rozhodli, že udělají pokračování a lidé tak mohli o osm let později sledovat druhý díl. Ten mnoho lidí považovalo za ještě lepší než první a hlasitě se dožadovali pokračování. Na to si ale museli počkat, protože třetí díl vyšel až o dlouhých 17 let později, tedy v roce 2020. Protože ale herci od prvního dílu výrazně zestárli, rozhodlo se, že se natočí ještě čtvrtý díl, který se v kinech objeví už letos. Podle spousty lidí je ale možné, že se jedná o poslední díl Bad Boys, protože už jsou herci v poměrně pokročilém věku a čas není k nikomu z nás milosrdný.

I tak se ale na čtvrtý díl filmové série těší miliony lidí. „Tohle bude o těch nejlepších z nejlepších. Jdeme na to! Na tohle se raději připoutám, protože to bude jízda. Už se nemůžu dočkat. Nikdy bych nevěřil, že nám dají i čtvrtý díl. Ještě před tím si pustím všechny tři díly. Vypadá to fakt dobře, oba se v jejich roli našli a podávají naprosto geniální herecké výkony,“ píšou lidé do komentářů pod trailer k novému dílu Bad Boys. Také mezi Čechy je filmová série velmi oblíbená a je jasné, že si mnoho lidí nový díl rozhodně nenechá ujít. Do kin proto mohou Češi přijít už 6. června, kdy se u nás poprvé objeví na filmových plátnech.