Neděle 7. července 2024, svátek má Bohuslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Angie Mangombe a Pepa Kůrka | foto: Tilen Vajt

Angie Mangombe reaguje na slova Pepy Kůrky: Nenechám ho na mě kydat špínu, lidé ho časem prokouknou, říká

Influencerka Angie Mangombe se na Instagramu hádá s nyní už bývalým partnerem Josefem Kůrkou. Ten mluvil o tom, že bude mít jejich syna ve výhradní péči, ale podle Mangombe je to nesmysl. Kůrka se prý nechoval jako chlap a právě proto se s ním rozešla. Nedokázal prý za nic zaplatit a vše tedy měla obstarat Mangombe. Ta se na Kůrku ale velmi zlobí.
  18:34

Influencerka Angie Mangombe nedávno na Instagramu potvrdila, že se rozešla se svým snoubencem Josefem Kůrkou. Ačkoliv se zdálo, že bude vše v pořádku, nyní do sebe bývalí partneři pálí na sociálních sítích. Kůrka začal na svém Instagramu svým sledujícím odpovídat na jejich otázky a to Mangombe očividně velmi naštvalo. Pro redakci Antiyoutuber.cz nyní sama popsala aktuální situaci.

„Pepa si vymýšlí fakt blbosti a přijde mi to od něj trapný. Normálně jsme se dohodli, že se budeme o syna střídavě po týdnu starat, protože teď musím víc pracovat. Potom bude samozřejmě spíš se mnou, ale nechci, aby přišel i o toho tátu. Je to teď prostě pouze dočasné. Určitě to ale nebude tak, že by se o Rafíka staral výhradně on,“ řekla pro redakci Antiyoutuber.cz Mangombe, která prý nechápe, proč má nyní Kůrka potřebu vymýšlet si a sociálních sítích lži. Hlavním důvodem rozchodu prý bylo to, že Kůrka nebyl schopný fungovat tak, jak by podle Mangombe muž rozhodně fungovat měl.

„Já jsem se to snažila nějakým způsobem zaobalit, aby z toho nevyšel špatně a myslela jsem si, že to udělá stejně. Jenže on to obrátil proti mě a místo toho, aby byl ticho, tak tam vybaloval kraviny. Asi nečekal, že řeknu tu pravdu, proč jsem se s ním rozešla. Ale já ho nenechám, aby na mě kydal špínu, to fakt ne,“ řekla Mangombe. Influencerka si prý ale uvědomuje, že vina je vždy na obou stranách. Sama prý některé věci udělala špatně a je ochotná to přiznat, ale i přes to všechno se všechny věci snažila dělat naplno a správně. „Určitě to nejde tak, že se ženská bude starat o domácnost, vydělávat a do toho se ještě starat o dítě, to opravdu nejde,“ pokračovala Mangombe.

Kůrka ale nyní proti Mangombe zbrojí a oba dva se vzájemně na Instagramu špičkují. Mangombe se prý diví, že se Kůrka k jejich rozchodu vůbec vyjadřoval, protože si tím sám uškodil. „On chce vypadat v tom nejlepším světle, že on je ten, kdo se stará a myslím si, že po čase to lidi sami prokouknou,“ myslí si Mangombe. Influencerka se prý snažila Kůrkovi vysvětlit, co jí na něm vadí a co by u něj ráda změnila. Protože se jí to ale nepodařilo, rozhodla se se svým partnerem rozejít. Myslela si, že to vše bude v pořádku, ale nečekala, že se jejich spor nakonec dostane až do této fáze.

Mangombe také prozradila, jak to nyní chce všechno udělat. Mnoho lidí ji totiž kritizovalo za to, že se chce soustředit výhradně na práci. „Teď mám v plánu hodně pracovat. Chci tu energii vkládat také do Rafíka, chci ho vzít i poprvé na dovolenou a tyhle věci prostě nějak skloubit s tím časem. Proto jsem i souhlasila s tím, že by měl malého týden Pepa a týden já. Chci si v týdnu v klidu udělat svou práci a potom se mu druhý týden naplno věnovat,“ řekla Mangombe.