Čtvrtek 4. července 2024, svátek má Prokop
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Zrušená svatba, rozchod, teď Mangombe vydala písničku. Lidé se jí ale smějí, prý se to nedá poslouchat

Influencerka Angie Mangombe se rozhodla vyzkoušet tvorbu hudby. Vydala skladbu Nezapomínám, která se ale většině lidem nelíbí. Podle nich je to totiž zcela bezvýznamná skladba a Mangombe proto lidé kritizují. Její videoklip na YouTube zatím nemá nijak zvlášť vysoký počet zhlédnutí a Mangombe si z kritiky dělá legraci.
  5:00

Influencerka Angie Mangombe, která v poslední době na sociálních sítích s lidmi rozebírala rozchod se svým snoubencem, se pochlubila novou skladbou. Lidé ale její novou písničku velmi kritizují a Mangombe se vysmívají, protože jim přijde, že písnička naprosto postrádá smysl. Mangombe si ale z kritiky očividně nic nedělá.

Mangombe novou skladbu vydala na svém YouTube kanálu, kde ji sledují zhruba 3 tisíce lidí. Skladba se jmenuje zapomínám a spolu s Mangombe v ní zpívá také kamarádka influencerky Lenka Navrátilová. I když Mangombe na Instagramu sleduje přes 90 tisíc lidí, ne každý se z Instagramu přesunul na YouTube, aby se podíval na vůbec první písničku známé influencerky. Spousta lidí, kteří si písničku poslechli, ale není nijak zvlášť nadšená a Mangombe se za její tvorbu spíše vysmívá.

„To je strašná sra*ka. Toto se bohužel opravdu nepovedlo. Propíchněte mi prosím někdo ušní bubínky. Nic proti tobě, ale tohle je tragické. Tohle se vážně nepovedlo z žádné stránky. Tohle je příšerný. Nějak ten text nedává smysl. To jste se jako ráno probudila a řekla jste si, že se stanete zpěvačkou? Tak to byla špatná volba,“ kritizují Mangombe lidé na sociálních sítích.

Influencerka samozřejmě zaregistrovala, že se její skladba nesetkala s příliš velkou chválou, ale očividně si z toho nic nedělá. Navrátilová, která ve skladbě Nezapomínám zpívala také, jí napsala, že ji mrzí, že ona žádnou kritiku na svůj výkon neslyšela. „Lidičky, můžete prosím zhejtit i Lenku? Ať jí to není líto,“ vtipkovala na Instagramu Mangombe, která zároveň znovu přidala odkaz na svůj YouTube kanál. Její videoklip má ale zatím pouze 7,2 tisíc zhlédnutí.