Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Rafíka máme s Pepou zatím ve střídavé péči, říká Angie Mangombe. Po rozchodu jí prý začali psát známí influenceři

Bojová organizace Clash of the Stars oznámila konání dalšího galavečera, na kterém se utká známá influencerka Angeli „Angie“ Mangombe s Hankou Gelnarovou. Ze své zatím neporažené soupeřky má Angie respekt, prozradila také, že už v organizaci dál zápasit nebude. Chce se hlavně starat o svého syna, kterého má se svým bývalým partnerem nyní ve střídavé péči, jak se svěřila redakci Antiyoutuber.cz.
  16:55

Osmý galavečer Clash of the Stars je za námi, další už klepe na dveře. Bojová organizace oznámila konání devátého klání v pražské Fortuna hale, které se odehraje sedmého září. Zatím oznámili jediný zápas, který se na něm uskuteční. Do klece se proti sobě postaví doposud neporažená Hanka Gelnarová a Angeli „Angie“ Mangombe. Exotická kráska se nyní redakci Antiyoutuber.cz svěřila, jaký má z jejich společného střetu v kleci pocit. Ze své soupeřky má prý velký respekt.

Spor mezi nimi prý žádný není, jde čistě o sportovní výzvu. Gelnarová je mnohými i lidmi ze světa bojových sportů označována za velmi nadějnou a kvalitní zápasnici. To si Angie uvědomuje a je za to ráda. „Právě proto jsem ráda, že konečně mám někoho takového k sobě, protože zatím jsem vlastně nechci říct, že neměla stejně rovný, nebo lepší zápasnice, ale Hanka je pro mě jako hrozná výzva a ty tréninky mě o to víc baví,“ říká Angie pro redakci Antiyoutuber.cz.

Ačkoliv za sebou Angie už pár zápasů má, musela si dát od trénování dlouhou pauzu. „Já jsem měla pauzičku tím, že jsem byla těhotná, pak jsem rodila. Ale hned po porodu jsem se do toho nějakým způsobem dostávala. Pak tam proběhly nějaké operace,“ říká, že delší dobu netrénovala. Není to však ale prý tak, že by do přípravy naskočila až teď.

Pokud zápas vyhraje, obdrží první ženský titul v organizaci. Pokud si ho chce udržet, bude muset zápasit dál. To však ale prý v plánu nemá. Tímto zápasem by chtěla ukončit své působení v Clashi a naplno se věnovat svému synovi Rafíkovi.

Influencerka se nedávno rozešla se svým partnerem Josefem Kůrkou. Syna mají prý momentálně ve střídavé péči. „Momentálně to máme nastavené tak, že ho máme týden a týden kvůli těm tréninkům. Ono je to jako fakt náročné tím, že trénuji každý den. Tak mi nezbývá pak tolik energie na něj,“ vysvětluje, že to po zápase vyřeší jinak.

Svěřila se také, že je překvapená, jaký je o ni po rozchodu zájem. Začalo jí prý psát mnoho lidí, včetně známých influencerů. „Právě že i známější, proto mě to o to víc překvapilo,“ říká.