Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Hanka Gelnarová o Angie: Nikdo jiný v mé váhové kategorii v Clashi není, volba tak byla jasná, říká

Další galavečer bojové organizace Clash of the Stars se odehraje už v září a opět v pražské Fortuna hale. Už nyní je známý jeden zápas a to ten mezi influencerkou Hankou Gelnarovou a bývalou účastnicí reality show Like House Angeli „Angie“ Mangombe. Nikdo jiný v mé váhové kategorii v Clashi není, volba tak byla jasná, říká Gelnarová.
  7:00

Datum i místo konání dalšího galavečera bojové organizace Clash of the Stars jsou již známy. Odehraje se opět v pražské Fortuna hale již sedmého září. Znám je také i jeden ze zápasů, který byl oznámen na nedávném devátém galavečeru. V titulovém zápase žen se o pás poperou Hanka Gelnarová a Angela „Angie“ Mangombe. Gelnarová je mnohými lidmi, ale i experty ze světa bojových sportů označována za nadějnou bojovnici, která by se mohla prosadit i v dalších profesionálních organizacích. Mangombe podle fanoušků Clashe proti ní nemá šanci.

Angie po vyhraném zápase Gelnarové nad Michaelou Dostálovou přišla do klece a přezdívanou „Kruto Hanku“ vyzvala na zápas. „Já chci být první holka, co bude mít zlatý pás, takže to beru a vezmu si ho,“ zareagovala Gelnarová na její výzvu. I samotná organizace zápas potvrdila a oznámila, že se uskuteční na nadcházejícím galavečeru. Někteří lidé na sítích však s volbou protivnice pro Gelnarovou moc nesouhlasí. Myslí si, že si Angie tu možnost bojovat o titul nezaslouží. „Angie nemá vůbec nárok se rvát o pas,“ píše jeden z lidí na Instagramu.

Právě na tyto komentáře nyní zareagovala samotná Gelnarová. Jde podle ní jednoduše o to, že v organizaci není žádná jiná žena, která by se jí mohla v titulovém zápase postavit. „V Clashi není žádná jiná holka, která by o titul se mnou mohla jít. Řekněte mi jednu holku, která tam má alespoň dva zápasy a je třeba v podobné váhové kategorii jako já. Není tam nikdo,“ vysvětlila nyní na svém TikToku. S tím však pár lidí nesouhlasí. O pás by se podle některých mohla v kleci utkat například s Denisou Ryndovou, partnerkou šéfa Clashe Tomáše Linh Le Syho.

@hankagelnarova

jen pro info

♬ Kawaii Aesthetic - LoES

Na Angie si prý věří. Ta podle ní v poslední době neměla moc čas na trénink, zatímco ona trénuje neustále. „Ale samozřejmě soupeřku nepodceňuji. Může být dobrá, může být extrémně najetá. Necháme se překvapit,“ říká.