Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Andrew Tate vydal vlastní rapový song Sugar Daddy. Je starší, jeho popularita ale raketově roste

Kontroverzní influencer Andrew Tate před dvěma lety vydal vlastní rapový singl, který ale jeho fanoušci začínají poslouchat až nyní. Tate chtěl totiž tehdy dokázat, že není nic těžkého na vytvoření jedné skladby za den. Právě proto udělal skladbu Sugar Daddy, kterou nyní lidé přidávají na sociální sítě. Tatea za jeho rap chválí.
  4:00

Influencer Andrew Tate je už opravdu dlouho aktivní pouze na platformě X, protože dostal zákaz fungovat na jakékoliv jiné platformě. I tak ale jeho odkaz žije dál, protože spousta lidí mu i přese všechno zůstává věrná a na sociální sítě přidává videa a fotky s ním. Lidé, kteří Tatea uctívají, neustále pátrají v historii, aby se o svém oblíbenci dozvěděli co možná nejvíce. Nyní se na sociálních sítích objevil Tateův hudební videoklip, o kterém spousta lidí vůbec nevěděla.

Tate totiž často kritizuje různé lidi za jejich práci a tvrdí, že on by ji jistě zvládl lépe. K tomu došlo také v roce 2022, kdy se Tate nechal slyšet, že rapperům nemůže trvat nijak zvlášť dlouho udělat jednu skladbu. Dostal se totiž do křížku s jedním neznámým rapperem a chtěl mu dokázat, že má pravdu. „Vytvořil jsem skladbu za jediný den, abych tomu chlápkovi dokázal, že to jde. A ten můj videoklip měl mnohem víc zhlédnutí, než ty jeho s*ačka songy. Nikdy jsem to nebral vážně, nesnažil jsem se být rapperem nebo tak něco, ale jenom říkám, že to byl banger, i když se mi to samotnému tolik nelíbí,“ chlubil se Tate v jednom podcastu.

Tateova skladba se jmenuje Sugar Daddy a je samozřejmě o tom, že on má peníze, které může dávat ženám, protože si to může dovolit a ženy mu proto neodolají. Ve videoklipu se také chlubí zbrusu novým autem Bentley. Skladbu kdysi vydal na svém oficiálním YouTube kanále, ale protože se později dostal do pozice, kdy různé platformy jeho obsah začaly považovat za nebezpečný, jeho kanál byl odstraněný a to včetně jeho skladby. Protože má ale Tate neskutečnou armádu fanoušků, hned několik lidí jeho videoklip na YouTube znovu nahrálo.

Několik lidí také část z videoklipu přidalo na Instagram, kde se Tateova skladba setkala s obrovským úspěchem. „Je to ještě větší král, než jsem si myslel. Cože? Tate za ten song nedostal žádné ocenění? Podle mě by měl. Představ si, že z legrace vydáš rapový song, kterým strčíš do kapsy většinu světové rapové scény,“ reagují na videoklip lidé na sociálních sítích. Někteří lidé se ale nechali slyšet, že vůbec nezaregistrovali, že Tate vydal vlastní skladbu. Podle některých je to jasným důkazem toho, že Tate je schopný udělat cokoliv si zamane a nevymýšlí si.

Tate ale i nadále čeká, jak dopadne vleklý soudní spor. Spolu se svým bratrem Tristanem byl totiž obviněný ze znásilnění a obchodování s lidmi. I když Tate tvrdí, že je nevinný, soud si očividně myslí něco jiného a celý svět proto i nadále čeká, zda bude kontroverzní influencer zproštěný všech obvinění, a nebo zamíří do vězení.

Témata: Andrew Tate