Pondělí 1. července 2024, svátek má Jaroslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Andrew Tate ovlivňuje děti | foto: instagram.com

K atentátu na Fica se vyjádřil i Andrew Tate. Zachránil Slovensko, média lžou, tvrdí

Kontroverzní influenceři Andrew a Tristan Tatovi se vyjádřili k atentátu na slovenského premiéra Roberta Fica. Andrew na sociálních sítích označil Fica za zachránce Slovenska a obvinil média z neustálého lhaní. Jeho bratr Tristan pak ve videu ve slovenštině vyjádřil Ficovi podporu. Bratři Tateovi, známí svými pravicovými názory a kritickým postojem vůči levicovým politikům a globalizaci, často veřejně vystupují proti politické korektnosti a podporují tradiční konzervativní hodnoty.

Kontroverzní Andrew Tate se vyjádřil k atentátu na premiéra Roberta Fica. Na sociální síti X popisuje předsedu vlády jako člověka, který „zachránil Slovensko“. Podle jeho slov média lžou. „Všechno, co média dělají, je, že lžou,“ napsal. Influencer se následně pustil i do konspiračních teorií.

„Za Fica se změnila vláda a vrátila se k zdravému rozumu. Fico odmítl globální dohodu WHO o pandemii. Fico byl také proti Ukrajině a vyzýval k míru. Nepřátelé pravdy už neskrývají své úmysly. Pro sílu opustili stíny,“ napsal.

Situaci komentoval i jeho bratr Tristan Tate. Ten se ve videu obrací na sledující ve slovenštině a Robertovi Ficovi vyjádřil svou podporu.

Andrew Tate a Tristan Tate jsou bývalí kickboxeři a podnikatelé, kteří se stali známými především díky svým kontroverzním vyjádřením na sociálních sítích. Andrew, starší z bratrů, si získal popularitu jako influencer a tvůrce obsahu na platformách jako YouTube a Twitter. Je známý svými provokativními názory na různé společenské a politické témata, často kritizuje média a elity.

Tristan Tate, mladší bratr, je rovněž bývalým kickboxerem a podnikatelem. Oba bratři společně provozují několik podnikatelských aktivit, včetně online kurzů zaměřených na podnikání a osobní rozvoj. Tristan je méně aktivní na sociálních sítích než Andrew, ale jeho vyjádření k různým tématům často podporují a doplňují názory jeho bratra.

Bratři Tateovi jsou známí svými pravicovými politickými názory. Často kritizují levicové politiky a ideologie, a vyjadřují podporu pro konzervativní hodnoty. Andrew Tate se často vyjadřuje proti politické korektnosti, feminismu a globalizaci. Jeho výroky často podporují svobodu slova, individualismus a omezení vlivu státu na osobní životy lidí.

Tristan Tate sdílí podobné politické názory jako jeho bratr. Ve svých vyjádřeních podporuje tradiční rodinné hodnoty a kritizuje liberální politiku. Oba bratři jsou proti nadměrnému zasahování vlády do ekonomiky a podporují volný trh.

Jejich politické preference se často odrážejí i v jejich podnikatelských aktivitách, kde kladou důraz na osobní odpovědnost, podnikavost a nezávislost na státní podpoře. Navzdory kontroverzím, které je obklopují, si udržují početnou základnu fanoušků, kteří oceňují jejich otevřenost a ochotu vyjádřit nekonvenční názory.

Témata: Andrew Tate