Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Pavel Novotný | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Pavel Novotný o souboji s Bejrem: Chci s ním vytřít podlahu co nejrychleji, potom chci Végha, říká

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný se utká s youtuberem Alešem Bejrem. Novotný se k zápasu pro redakci Antiyoutuber.cz exklusivně vyjádřil a tvrdí, že ví, jak Bejra porazit. Lidé mu prý nevěří a on jim chce dokázat, že na Bejra stačí. Chce se probojovat až k zápasu s Attilou Véghem a případnou výhru prý oslaví tréninkem.
  11:59

Na osmém galavečeru organizace Clash of the Stars byl potvrzený zápas mezi šíleným youtuberem Alešem Bejrem a starostou pražských Řeporyjí Pavlem Novotným. Novotný se nyní exkluzivně vyjádřil o jeho prvním zápasu, který se má konat už 7. září. Soudě podle jeho slov by se měl Bejr mít tentokrát opravdu na pozoru.

Novotný řekl, že se nebude nijak rozptylovat svým soupeřem a ani děláním show na tiskových konferencích k nadcházejícímu galavečeru. „Já jsem profesionál. Udělám vše pro to, abych soupeře potrápil. Chci vyhrát. Doopravdy! Pokud mi to věříte, rozumíte mé odtažitosti. Pokud ne, je přeci fuk, co odpovím. Baví mě, jak do toho každý vidí a rozumí tomu. Chtěl bych takovým zavřít hubu. To lze jedině sportovním výkonem. Mám co dělat. V tělocvičně. Ne na sítích a v rozhovorech,“ řekl Novotný pro redakci Antiyoutuber.cz.

Bejr ve svém minulém zápasu s Jaromírem Soukupem soupeře několikrát fauloval a byl diskvalifikovaný. Nechal se ale slyšet, že si na Novotného opravdu věří a chce ho zbít. S tím ale Novotný nejspíš počítá. „Pro mě klíčové, vytřít s ním podlahu co nejrychleji, než pozná, že jsem připravenější, než by ho napadlo. Je li to tak, bude ideální dělat, že si myslím, že se Bejr porazí sám. Neporazí, pochopí velice rychle, že jsem připravený. Má slabiny. Nebude na nich pracovat, pokud budu rozumný v komunikaci,“ popsal ideální děj zápasu Novotný.

Bejr o zápasu s Novotným: Pokud to předčasně vzdá, tak ho tam zmasakruji. Jinak chci být fér, říká - AntiYoutuber.cz

Starosta pražských Řeporyjí si prý ale uvědomuje, že Bejr dokáže být nebezpečný a může ho skutečně velmi ohrozit. „Nemá techniku, ale jinak je v kondici, zkušenější a věří si na mě. On je skoro o hlavu menší, takže půjde přes spodek, pokud to vezme vážně. Bude mě chtít možná trefit tzv. přes ránu. Mě je to jedno,“ řekl Novotný, který si prý věří natolik, že chce Bejra knockoutovat už ve druhém kole. I když si většina lidí myslí, že Novotný Bejra porazit nemůže, pro Novotného je to očividně ideální motivace k tomu, dokázat všem pravý opak.

Na otázku, jak by chtěl oslavit svou případnou výhru, měl Novotný zajímavou odpověď. „Tréninkem. Chci vyhrát svůj první zápas v profi ringu. Chci Attilu. Takže bych šel buď na trénink, nebo do práce psát výkazy. Oslavil bych to s těmi pár přáteli, co vědí, jak vážně to beru. Nikdo jiný by se mnou upřímně neslavil. Bylo to domluvené. Jako bych to slyšel. To je má motivace, rozsekat ho tak, abych zavřel hubu každému, kdo takto znevažuje některé zápasy,“ odpověděl Novotný. Lidé prý nevěřili jeho oblíbenci Patriku Hüblerovi a Novotný si myslí, že pokud vyhraje, lidé si budou myslet, že byl zápas předem domluvený.

Témata: Aleš Bejr