Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Bejr vs. Novotný | foto: instagram.com

Bejr o zápasu s Novotným: Pokud to předčasně vzdá, tak ho tam zmasakruji. Jinak chci být fér, říká

Aleš Bejr se má na devátém galavečeru organizace Clash of the Stars utkat se starostou pražských Řeporyjí Pavlem Novotným. V exkluzivním rozhovoru pro redakci Antiyoutuber.cz Bejr oznámil, že chce tentokrát bojovat čistě a bez faulů. Novotného chce prý před celým zápasem ponížit. Pokud se prý ale Novotný vzdá, Bejr ho bude mlátit dál.
  14:54

Na osmém galavečeru organizace Clash of the Stars byl oznámený zápas, který si spousta lidí jistě nenechá ujít. Na dalším galavečeru se totiž proti sobě postaví kontroverzní youtuber Aleš Bejr a kontroverzní politik a starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný. Oba se spolu utkají podle pravidel boxu a Bejr si na svého soupeře neskutečně věří. Chce ho prý zbít za všechny lidi, kterým Novotný vadí.

Bejr se měl původně s Novotným utkat v organizaci Red Face, ale ze zápasu nakonec sešlo. Na posledním galavečeru Clash of the Stars se ale oba objevili a potvrdilo se, že se spolu utkají v této organizaci. Bejr se nechal slyšet, že chce Novotného zbít za to, jak se vyjadřoval o nemoci zpěvačky Anny Slováčkové, která bojuje s rakovinou. „Jediné, na co Novotný přistoupil, je zápas v boxu. Já chtěl alespoň v thajském boxu, ale on nic jiného nechtěl. Já tentokrát nebudu dělat žádné fauly, prostě chci udělat pro fanoušky dobrý zápas, aby tam on byl co nejdéle,“ řekl Bejr pro redakci Antiyoutuber.cz.

Poslední Bejrův boxerský zápas byl totiž ukončený proto, že youtuber svému soupeři Jaromíru Soukupovi opakovaně dával nepovolené údery hlavou. Tentokrát to prý ale bude celé jinak. „Já ho tam chci prostě úplně ukřižovat a ponížit před celým národem. Čím déle tam bude, tím líp. Začnu si ho naťukávat údery a pak ho tam prostě dobiju,“ nastínil svou taktiku Bejr. Ze svého soupeře prý žádný strach nemá. Celou dobu se prý poctivě připravuje na Tomáše Linh Le Syho, se kterým by prý v budoucnu přeci jen zápas mít mohl. Z toho důvodu se prý youtuber neustále udržuje v kondici a trénuje především zápasení v postoji, což se mu bude na Novotného velmi hodit.

Bejr prý doufá, že se Novotný nevzdá předčasně po pár úderech. Vůči Novotnému totiž chová takovou zášť, že ho chce opravdu pořádně zmlátit. „Pokud mi to tam odklepe po pár ranách, tak fakt spokojený nebudu a potom nevím, co mě ještě dalšího napadne, že jo,“ smál se kontroverzní youtuber. „Pokud se hned na začátku vzdá, a nebo hned padne, tak ho tam potom ještě normálně zmasakruji. Normálně mu tam dám lokty a kopačku do tlamy,“ pokračoval Bejr, který se obává, že by Novotný mohl napodobit odevzdání zápasu nenáviděného influencera Tadeáše Veselého.

Bejr má prý spolupráci s jednou firmou, která mu údajně nabízí, že mu zaplatí dvoutýdenní kemp v Thajsku. Do Thajska jezdí trénovat spousta profesionálních zápasníků, kteří chtějí zlepšit zápasení v postoji a také si zlepšit kondici. Kvůli klimatickým podmínkám země je totiž trénování daleko náročnější než v Česku. Bejr ale před zápasem s Novotným tuto nabídku nejspíš nevyužije, protože mu to přijde zbytečné. „Já kvůli němu fakt nepotřebuji jet na kemp do Thajska. Proč by taky jo? Tam případně pojedu, pokud dostanu zápas s Lesíčkem, ale tady na tu nulu se v Thajsku připravovat nebudu, to je úplně zbytečné,“ řekl Bejr. Novotnému se Bejr v boxerském zápasu postaví už 7. září na devátém galavečeru organizace Clash of the Stars. Soudě podle komentářů bude většina lidí fandit Bejrovi.

Témata: Aleš Bejr